Ben Hard

Ben Nat: de Geilschool

De herfst is begonnen. Blaadjes vallen van de bomen, je moet weer een lelijke kut-jas aan en de zeilschool, of in mijn geval de geilschool, heeft nog een laatste week voor een stel kiddo’s om tijdens de bonteavond de slet uit te hangen. Als instructeur heb je natuurlijk de verantwoordelijkheid om met je grijpende handjes van al dat jongs af te blijven, maar dat geldt gelukkig niet voor de piemels van je mede-instructeurs. De meest vieze en ranzige week van het jaar kan beginnen.

Ik pak met enthousiasme mijn koffertje en vergeet niet naast de dikke truien, regenbroeken en grote laarzen ook wat geile setjes in mijn garderobe te verwerken. Als ik dan word genomen tussen de wetsuits wil ik wel dat hij een soort Victoria Secret-model voor zich ziet in plaats van een kortpittig wijf die haar onderbroeken bij de HEMA koopt. Vervolgens begin ik mijn reis naar het zuiden van Nederland waar de geilschool zich bevindt.

Eenmaal aangekomen valt mijn oog op 3 instructeurs. 2 jongens en 1 meisje. “Dit kan nog wel eens heel interessant worden,” gaat er door mijn hoofd. Onze 4 paar ogen kruisen elkaar terwijl wij langzaam de hand schudden van kinderen, over wie wij deze hele week de verantwoordelijkheid hebben. Ik weet dat de gierende hormonen van die jonge kinderen niet te temmen zijn maar wat er op dat moment in mijn hoofd omging zou PornHub nog niet eens accepteren.

Het moment is aangebroken om ons op het lekkere, natte, soepele water te begeven en ik klamp mij vast aan mijn motorboot-genoot. Ik noem hem voor nu maar even de ‘Mooie Schilder’. Onze twee seksgenoten, het Beest en Bambi, zitten in een ander bootje naast ons. Ik lik langzaam mijn lippen af terwijl ik Bambi in de ogen kijk: nu weet ze dat ik zin heb. Terwijl de kinderen hard hun best doen om indruk op ons te maken met hun zeiltalenten zijn wij volledig afgeleid door elkaar. Mijn hand glijdt in de grote regenbroek van de Mooie Schilder terwijl hij ervoor zorgt dat de erogene zone van mijn tepels niets te kort komt. Ik kijk naar links en zie dat het Beest en Bambi zichzelf ook niet meer kunnen bedwingen. We gaan rietvaren. Terwijl onze cursisten druk bezig zijn en zich er niet van bewust zijn van het feit dat in een paar minuten hun favoriete vrouwelijke instructeurs geneukt gaan worden, varen onze bootjes richting de kant, waar zich een aantal vierkante meters aan riet bevindt. We zijn aangekomen. De bootjes worden aan elkaar vastgemaakt zodat we iets meer de ruimte hebben en het spel kan beginnen.

In stilte trekt de Mooie Schilder mijn kleren van mijn lijf: ik wil hem en hij wil mij. Ik zie dat het Beest en Bambi ons voorbeeld volgen en ik ben nog natter dan het hele meer bij elkaar. Hij keert me om en neemt me van achteren terwijl het Beest, op de andere boot, Bambi’s benen in zijn nek legt en ook begint te stoten. Bambi en ik vinden het moeilijk om het niet uit te schreeuwen dus leggen we bij elkaar de hand maar op onze mond. Ik moet eerlijk zeggen dat dit het nog geiler maakt. Het geluid van onze ketsende lichamen wordt nog enigszins overstemd door het gekwaak van een paar eendjes die zijn wakker geschrokken van ons ontzettende geile schouwspel.

We wisselen van sekspartners en gaan zo nog wel eventjes door. Ik zie geen verschil meer tussen de witte ontlasting van de eendjes of het zaad dat als een soort kunstwerk gedrapeerd ligt op mijn rug. Het maakt ook niet meer uit, het hek is volledig van de dam.

Na een halfuurtje lekker ketsen, neuken, palen en doorvlammen zijn we alle vier voldaan en begeven we ons weer terug naar de rest van het gezelschap. Giechelend veeg ik mijn mondhoeken af en verheug ik me nu alweer op het volgende seizoen van de geilschool. Hopelijk is mijn Mooie Schilder er dan ook weer, zodat hij met zijn grote verfkwast mijn lichaam weer kan onderkliederen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.