Ben Hard

Ben Hard: de Dief

Het is weer een donderdagavond zoals elke donderdagavond, eentje waarop ik mijn jacht weer open. De onuitputtelijke bron van kleine geile studentjes die onze stad is, laat mij elke week weer haar heilige water drinken, dus waarom zou het deze avond niet lukken. Ik zet mijn fiets ergens in een verlaten steeg, aangezien ik het zat ben om elke maand een nieuwe aan te moeten schaffen en begeef mij naar de binnenstad, het epicentrum van strak verpakte rondingen die smeken om door deze jongeheer vastgepakt te worden.

De onuitputtelijke bron van kleine geile studentjes die onze stad is, laat mij elke week weer haar heilige water drinken

Zonder te kijken waar ik überhaupt naar binnenstap, loop ik de club met de grootste neonlichten binnen en bestel gelijk twee bier bij de bar. Na deze achteloos achterover geslagen te hebben, bestel ik er gelijk nog eentje en laat mijn ogen voor het eerst eens over de dansvloer gaan. Na een intensieve inspectie van het jachtveld, valt mijn oog op twee chicks die wel heel intensief met elkaar in de weer zijn in de hoek van de bar. Hun tongen en hun in veel te korte truitjes verpakte lichamen met elkaar verstrengeld, alsof hun leven ervan afhangt. Langzaam loop ik in hun richting en ga op de barkruk naast hun zitten, genietend van het stomende schouwspel. Één van de chicks doet een klein beetje haar ogen open en kijkt mij recht aan. Het volgende moment slaat haar platte hand kei hard tegen mijn wang en ben ik doorweekt van mijn eigen biertje. Met stomheid geslagen herken ik haar gezicht, dit is het meisje dat ik een paar weken geleden beloofd had om nog een keer mee uit eten te nemen, nadat ze iets van mij in haar mond had gehad. Dit natuurlijk niet gedaan te hebben, neem ik mijn verlies en loop naar de wc om mezelf te fatsoeneren, terwijl de twee meisjes nog intenser en met enige vurige boosheid verder zoenen.

Als ik er weer normaal genoeg uitzie om mijn jacht te vervolgen, ga ik met een zekere frisse moed weer de club in. Kieskeurig ben ik op dit moment niet meer, maar er loopt simpelweg niets meer rond in deze kuttent wat ik mee naar huis zou willen nemen, aangezien de twee zoenende vosjes ondertussen ook al verdwenen zijn. Ik besluit maar gewoon naar huis te gaan, in de wetenschap dat het dit weekend sowieso weer knallen gaat worden.

Eenmaal bij mijn fiets aangekomen zie ik tot mijn verwondering dat de verlaten steeg waarin ik deze had achtergelaten, helemaal niet meer verlaten is. Sterker nog, ik tref vrouwelijk schoon aan, geil vrouwelijk schoon. Het meisje dat een kwartier geleden nog verstrengeld was met mijn boze scharreltje van laatst, kijkt me met grote geile ogen aan. Zonder iets te zeggen duwt ze mij tegen de muur, rukt mijn riem los en daalt neer op haar knieën. Ze neemt mijn penis onmiddellijk volledig in haar kleine mondje en kokhalst luid. Ze gaat op en neer en zuigt en slikt tot ze de tranen in haar ogen heeft. Plotseling komt er een groepje mensen de steeg in, maar ze geeft geen kick en gaat gewoon door, met ogen die nog krankzinniger zijn geworden. Als de mensen zo’n beetje naast ons staan, staat ze teleurgesteld op en smeekt me zachtjes fluisterend in mijn oor om haar mee te nemen naar mijn huis en haar te laten schreeuwen als een klein sletje. Overrompeld door deze plotselinge wending, maar ook verschrikkelijk geil, zet ik haar als teken van instemming achterop mijn fiets en trap zo snel als ik kan naar huis, terwijl het meisje achterop mijn fiets met haar hand over de immense bobbel in mijn broek strijkt.

Het meisje dat een kwartier geleden nog verstrengeld was met mijn boze scharreltje van laatst, kijkt me met grote geile ogen aan

Aangekomen voor de deur van mijn vrijgezellenvesting, zie ik tot mijn schrik dat de deur open staat. Eventjes ben ik in de stress of ik deze zelf open heb laten staan of dat er ingebroken is, maar mijn riem wordt alweer losgetrokken, waardoor ik dit vergeet en mezelf maar naar binnen snel. Wanneer ik de deur achter mij dichttrek, neemt het meisje mij ineens bij de hand en leidt geheimzinnig de weg naar boven. Ze vraagt waar mijn slaapkamer is. Nadat ik deze heb aangewezen, trekt ze mij mee naar binnen, maar wat ik op mijn bed aantref hoort thuis in mijn stoutste dromen. Op mijn bed zit de chick die mij een uur geleden nog een klap verkocht en een nat pak bezorgde, poedelnaakt met haarzelf te spelen. Terwijl ik vol verbazing in de deuropening sta, kleedt het meisje dat ik heb meegenomen zich in een seconde uit en zetten de meisjes hun zoenpartij uit de club voort alsof er niets tussen is gekomen. Ik kijk steenhard toe hoe deze zoenpartij bliksemsnel evolueert in de geilste lesbische seks die ik ooit heb mogen aanschouwen en kan niet wachten om ze zelf te laten kreunen.

Wat ik op mijn bed aantref hoort thuis in mijn stoutste dromen

Plotseling kom ik bij zinnen en besef ik dat deze bitch gewoon bij mij ingebroken heeft, waarop ik haar haar huid verrot scheld. Terwijl het meisje uit de steeg vol overgave aan haar kutje likt, beantwoordt ze mijn tirade met een ondeugend geil stemmetje, ‘ik denk dat er maar één ding op zit, je zult ons moeten straffen’. Ze gooit het andere meisje van zich af, waarop ze samen langzaam op hun knietjes naar mij toe kruipen. Binnen twee seconden heb ik mijn lul zo ver in het mondje van de ontzettend geile inbreker geduwd, dat het speeksel over haar ronde borsten loopt. Ik gooi haar tegen de muur en begin haar zo hard te neuken dat ze het uitschreeuwt van genot. Het andere meisje legt haar het zwijgen op door haar tong weer in haar mondje te steken. Na een kwartier heeft ze alle hoeken van de kamer gezien en is het geduld van haar vriendin op. Ze gooit haar van mij af en steekt haar immense kontje de lucht in, klaar om genomen te worden. Aangezien de medeplichtige ook haar straf verdient en moet krijgen, pak ik haar net zo hard aan als het geile, vieze inbreekstertje, dat nahijgend met haarzelf ligt te spelen in de hoek van het bed. Na een goed halfuur rammen ben ik eigenlijk wel klaar met het criminele tweetal, waarop ze mij smeken om over hun gezichtjes te komen. Ik, Ben Hard, ben uiteindelijk een gul man en geef ze ondanks de straf die ze verdienen, toch wat ze willen. Het sperma druipt over hun lippen, waarop ze met dit nog in hun mond, weer beginnen te zoenen.

Een paar minuten later beide gehuld in een string en een belachelijk klein truitje, hebben ze het gore lef om te vragen of ze nog even mogen douchen. Ik zet ze op straat en trek de deur achter mij dicht. Hun kleren gooi ik van het balkon, met als laatste afsluiter: ‘succes met de politie bellen’.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.