Actueel

Ben Hard: een koude kermis?

Een succesvol einde van mijn dagelijkse jacht naar het stillen van mijn intens hoge libido, mag in de stad nog wel eens spaak lopen, maar ik waag het erop. Ik beproef mijn geluk eens in de nieuwe karaokebar, in de hoop op wat gouden keeltjes. Terwijl ik op mijn gemak van mijn biertje nip en vanuit de hoek het jachtveld gadesla, zie ik haar. Of nou ja, ik hoor haar eerst. Ze zingt Scream & Shout van will.i.am en Britney Spears en slooft zich hierbij op de meest geile manieren uit. Haar borsten zijn nauw samengepakt in haar crop top en haar broek, rok, legging of wat het ook maar mocht zijn, zit zo strak, dat haar kontje mij nu al smeekt om haar ter plekke te neuken, daar op het podium.

Ik loop met een zelfverzekerde tred naar voren en besteed de laatste minuut van Scream & Shout aan het bekijken van haar lichaam, dat zij uitermate vakkundig etaleert. Ze is klaar met zingen, wat op zich prima was maar nou ook weer niet je van het, en gaat bij een vriendin aan de bar zitten. Haar vriendin oogt wat stil en heeft een lief gezichtje, maar draagt zulke wijde kleren, dat de contouren van haar lichaam niet eens te ontcijferen zijn, wat voor mij verspilde tijd is. Mijn prooi schrijdt naar de bar om drankjes te halen, wat ik als het perfecte moment zie om toe te slaan. Binnen drie seconden sta ik naast haar en roep haar mijn uiterst uitgekookte openingszin toe: ‘Ik ben Ben, als je met me mee naar huis gaat, kan ik je nog harder laten screamen’. Het vervolg bestaat uit een glas bier in mijn gezicht en een toch mislukte avond waarop ik veel en veel te veel gezopen heb en wakker wordt op mijn bank, in plaats van in het bed van deze aandachtsgeile zangeres.

Rond lunchtijd ontwaak ik op de bank, giet drie glazen water achterover en vervloek nog eens de chick van gisternacht. Ik zou echter geen Ben Hard heten als ik me zo snel neerleg bij een seksloos etmaal, dus ga ik over tot een sportief doch uitgekookt plan. Door de afgelopen Olympische Winterspelen kreeg ik de schaatskoorts die ik zo lang kwijt was weer terug, mede door de bloedmooie Olympiërs die dit toernooi rijk was. Gedreven door deze schaatskoorts, een veel te volle zak, maar voornamelijk mijn jagersinstinct, fiets ik naar Kardinge. Na een halfuurtje heb ik de smaak alweer te pakken en rijd ik rustig rondjes. Misschien wel iets te rustig, wat vooral te maken heeft met het prachtige, in een strak schaatspakje verpakte, kontje dat voor mij uit schrijdt. Met elke slag van haar schaats gaat het op en neer, waardoor ik onder een soort van geile hypnose vol verlangen word gebracht, die mij dorstig achter haar aanstuurt. Het is maar goed dat ik niet een strak schaatspak, maar een spijkerbroek draag, anders zou mijn stijve wel erg opzienbarend zijn.

Plotseling struikelt ze over haar schaats en maakt een geweldige smakker. Ze glijdt met haar kontje over het ijs tegen de boarding, waar ik met mijn drie harde stukken ijzer natuurlijk als eerste present ben om haar overeind te helpen. Als ze van het ijs opkijkt, zie ik tot mijn blije verassing dat ze ook nog eens de lekkerste borsten heeft, maar nog een grotere verrassing is haar bekende gezicht. Voor mij op het ijs ligt de vriendin van de Scream & Shout zangeres, die met het lieve gezichtje en een nu ogenschijnlijk gekneusde enkel. Ik heb gisteren gewoon verkeerd gekozen, dit is een nieuwe kans. Ze herkent mij meteen en schiet in de lach, ondanks haar pijn. Ik help haar overeind en stel me voor, waarop ze antwoordt dat ze allang weet wie ik ben. Terwijl ik haar de ijsbaan afhelp, vertelt ze me dat ze mijn openingszin stiekem wel grappig vond, dat ze mij gister al de hele avond vol verlangen had zitten bekijken vanaf haar barkruk en dat ik haar best had mogen laten screamen vannacht, als ik daar om had gevraagd. Haar stem is ongelofelijk geil en zo vastberaden dat ik weet dat ik binnen ben.

Deze schaatschick is zelfs zo geil dat ze mij beveelt mij van mijn schaatsen te ontdoen en haar te volgen. Binnen luttele seconden staat ze voor me in het invalidentoilet, waar ze naar binnen is gehinkt, en kijkt me aan met haar grote hongerige ogen. Haar schaatspakje is al half opengeritst, waardoor haar geweldige borsten naar buiten vallen. Op haar knieën kruipt ze naar me toe, rukt mijn broek van mijn lijf en neemt direct mijn steenharde stijve in haar mondje, waarna ze kokhalzend en vol overgave tekeer gaat. Zo heb ik toch nog een gouden keeltje gescoord. Ze zuigt, slikt en slobbert en neemt mij zo diep in haar mond dat ik zeker weet dat ze gaat stikken, tot ze zich abrupt van mijn lul ontdoet. Ze draait zich razendsnel om en zegt kreunend ‘laat me eindelijk screamen Ben, neem me zo hard dat mijn enkel niet de reden is dat ik morgen niet kan schaatsen’. Ik trek haar hele schaatspakje uit elkaar, waardoor haar goddelijke kontje eindelijk tevoorschijn komt, en begin haar zo hard te neuken dat ik haar gekreun door het toilet hoor echoën. Na haar al in de grootste extase gebracht te hebben die ze ooit moet hebben gehad, kan ze toch nog twee woorden uitbrengen: ‘harder Ben!’. Ik moet het haar nageven, sportief is deze toch niet zo stil blijkende nympho wel. Aan haar haren trek ik haar omhoog en gooi haar tegen de muur, waar ik haar verzoek genadeloos opvolg terwijl ze op haar goede enkel probeert in balans te blijven en het uitschreeuwt van genot. Na een geweldige stoot valt ze dan toch en landt weer op haar knieën. Onmiddellijk begint ze mij weer zo intens te pijpen dat ik het niet meer uithoud en over haar hele lichaam en gezichtje heen spuit. Op haar knieën blijft ze achter, in een wirwar van de flarden van haar schaatspakje en mijn sperma en zo dronken van mijn lul dat ze niets meer uit kan brengen. Ik trek mijn broek omhoog, bind mijn schaatsen weer onder en begeef mij twee minuten later weer tussen de nodige strakke schaatskontjes op het ijs. Misschien was dit toch niet zo’n koude kermis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.