Ben Hard

Ben Hard: Rebound

Leeggezogen voel ik me. ‘Ben, normaal ben je daar zeer tevreden over, wat is er aan de hand?’ Ik bedoel het anders deze keer. Ik heb mezelf weer over laten halen om een vrouw anders te zien dan wat ze is: namelijk een stuk vlees, klaar voor consumptie. Mijn hart mag dan eerder van zwavel zijn dan van goud, maar als het breekt, dan geldt ook voor mij dat het pijn doet. Ik ben ook maar een mens, al zou je dat niet zeggen met dit goddelijke lichaam en hemelse intellect. Enfin, leeggezogen dus. Het voelt alsof mijn hoofd is gevuld met watten. Niets komt echt bij me binnen, er is bij mij niemand thuis. Mijn dagelijkse bezigheden bestaan uit het pretenderen dat ik gelukkig ben en een interne strijd tegen de waterlanders.

Op mijn eigen bank zit ik voor me uit te staren. Voor de duizendste keer pak ik mijn telefoon, is er dan niemand die me op kan beuren? Heeft niemand op telepathische wijze door dat ik hulp nodig heb, en daar tegelijkertijd absoluut niet op zit te wachten? Scrollend door mijn apps klik ik Tinder maar weer eens aan. Een misselijk gevoel trekt door mijn maag terwijl ik alle vrouwen die ik niet wil neuken naar rechts swipe. Ja, naar rechts. Wat maakt het uit, elk beetje bevestiging is voor mij nu winst. Na een paar keer is het raak, en ik stuur haar direct mijn sterkste openingszin: ‘Hey’.

De berichtjes blijven een paar dagen over en weer gaan, inmiddels op Whatsapp. Wanneer ze mij uiteindelijk een pikant fotootje stuurt, ben ik natuurlijk de beroerdste niet en stuur er een paar terug. Seks zit er dik in, geloof dat maar. Daarna krijg ik echter niets meer terug, behalve een Tikkie met een beschrijving waaruit blijkt dat ik mijn lul en gezicht niet samen in een foto had moeten sturen. Ze vraagt om geld. Honderd piek, anders post ze het op alle sociale media. Godverdomme wat een rookie mistake, maar ik was allang blij met de aandacht en was eerlijk gezegd ook gewoon te geil om na te denken. Mijn lul deed het denkwerk en nou ja, jullie weten allemaal dat dat de enige reden is dat deze column bestaat.

Ik besluit niet te betalen want ik denk dat ze bluft. Van haar pokerface was ik niet zeker, maar haar borsten waren duidelijk fake. Zoals ik al zei: bluf. Daarnaast schaam ik me niet voor mijn bovengemiddelde vriendje, en half Groningen heeft mijn trots toch al mogen aanschouwen.

De volgende ochtend voelt als mijn verjaardag, ik krijg allemaal berichten van mensen die me gestolen kunnen worden. Deze berichten hebben wel een andere strekking, namelijk de verspreiding van mijn apparaat over het wereldwijde web. Oké, het was dus geen bluf, denk ik bij mezelf, en het laat me eigenlijk toch ook niet helemaal koud dat dit nu voor iedereen zichtbaar is, toplul of niet. Er lijkt echter wel een gouden randje aan het hele verhaal te zitten, want een van de berichtjes die op mijn telefoon is binnengekomen gaat als volgt: ‘Ha Ben. Misschien is dit raar, maar ik werd nogal opgewonden van de foto die van je rondgaat, zou je een keer koffie willen doen ofzo?’. Een rebound en my kind of crazy, denk ik, en stuur haar kort maar krachtig: ‘Ja, bij jou thuis?’. En hoewel ik het vreemd vind dat ze mijn nummer heeft, loop ik na het krijgen van haar adres met een vrij aanwezige bobbel in mijn broek haar kant op.

Daar aangekomen krijg ik geen koffie. Ze trekt me meteen naar binnen en mijn broek is uit voordat ik er erg in heb. Nadat ze aandachtig mijn lul heeft geïnspecteerd met haar ogen, vingers en tong drukt ze me zo diep in haar mond dat ze begint te kokhalzen. Daarna kijkt ze me aan en gebaart me om mee te komen. Ik loop achter haar aan om tot de ontdekking te komen dat ze een hoogslaper heeft, wat mij eigenlijk altijd doet afbuigen naar een bank, kleed, aanrecht of kist. Maar het kamertje is maximaal zes vierkante meter groot, dus ze trekt me mee omhoog de uitkijkpost in. Nogmaals drukt ze haar keel zo ver om mijn pik heen dat het speeksel uit haar neus druipt. Ik weet niet precies wat er gaat gebeuren, maar ik geniet ervan. Nadat ze m’n pik een half uur heeft aanbeden als een godheid – terecht – wil ze meer. Driftig trekt ze haar broek naar beneden, gaat ze op haar knieën zitten en drukt haar gezicht in het kussen. Ik kan haar nog net verstaan als ze al half buiten adem zegt: ‘Doe het Ben, vul me.’

Op zich is dat waarvoor ik naar haar toe ben gegaan, dus ik ben braaf en gehoorzaam aan haar wens. Met lange stoten penetreer ik haar, mijn ballen kletsen tegen haar kont terwijl ik al mijn frustratie eruit neuk. Ik sla op haar billen, wat haar een luid gekreun ontlokt, dus doe ik het harder. Ken je die tabel waarin verschillende geluidsniveaus staan met het aantal decibel erbij? Wat wij produceren zit ergens tussen een kettingzaag en een heavy metal-concert in. Dat komt doordat ik haar kont als djembé gebruik, doordat zij door het kussen heen nog verrassend veel van haar genot laat blijken, en doordat het bed niet erg stevig staat verankerd en met elke stoot keihard tegen een verwarmingsbuis aan knalt.

Dat boeit mij natuurlijk geen ster, dus ik ga volop door waar ik mee bezig ben. Net op het moment dat ik op het punt sta om klaar te komen, wordt de deur met luid kabaal open gesmeten door een wel erg chagrijnige huisgenoot. In een reflex trek ik me terug uit mijn gewillige slachtoffer en draai me naar het geluid. Het is de chanterende tinderhoer. Het terugtrekken van mijn lul zorgde ervoor dat mijn eikel net genoeg werd gestreeld dat ik de controle verloor, en dus kom ik keihard klaar. Mijn sperma maakt een grote boog, eindigend op het gezicht van de indringer. Het volgende moment is er een van verstandsverbijstering aan beide kanten. Wat er daarna gebeurt is wellicht het meest trotse moment van mijn leven: ik grabbel mijn telefoon uit de zak van m’n broek en maak een foto van haar ondergespoten gezicht.

Onderweg naar huis kan ik mijn lachen niet bedwingen, kennelijk heeft het gewillige mokkeltje mijn nummer opgezocht in de telefoon van haar huisgenoot. Met een glimlach van oor tot oor kijk ik naar het ondergespoten gezicht van de chanterende tinderhoer. Nog nooit heeft een rebound zo goed gevoeld. In één handeling ben ik over haar, en over mijn ex heen gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.