Ben Hard

Ben Hard: Wie z’n billen brandt

Het duurt nog een week voordat stufi binnenkomt. Fuck. Die laatste vijftig eurootjes had ik misschien toch niet uit moeten geven aan die pillen. Ik draai voor mezelf nog even een jointje voor de moed en pas wanneer ik mijn hijsje voor goed geluk oprook, kijk ik op mijn bankrekening. Op dat moment wil ik nogmaals keihard fuck schreeuwen, maar daar ben ik toch net te kneiter voor. Gelukkig is dit niet de eerste keer dat dit mij overkomt en weet ik wat mij te doen staat. Ik open bullchat op mijn browser en kies een nickname… “Kut, hier ben ik toch echt te brak voor”, hoor ik mezelf mompelen. Naast mij hoor ik mijn date van de vorige avond wakker worden en aan mij vraagt wat ik doe. Ik klap mijn laptop dicht, helemaal vergeten dat zij in mijn bed lag en ik weet niet hoe snel ik haar eruit moet bonjouren. Ze is gelukkig geen plakker en is al vrij snel uit mijn bed, uit mijn huis en uit mijn leven verdwenen. Wanneer zij wegloopt, hoor ik haar nog zacht klootzak zeggen. Mooi.

Ik klap mijn laptop weer open en typ in mijn profiel: “Payboy stud zoekt date” en wacht af. Het is Groningen en het zit hier in de stad vol met perverse oude mannetjes die op zoek zijn naar een geil jong kereltje waar zij hun pik in kunnen stoppen. Als ik ook zo even doorscroll in de profielen, zie ik ook alleen maar deze mannetjes voorbij komen. Ja, ik ben hopeloos verlegen om geld, maar ook ik heb mijn standaarden. Ik scroll nog even verder en zie nog wat concurrentie voorbij komen. Andere payboys zijn hun houdbaarheidsdatum al voorbij of kunnen blijkbaar niet op een gewone manier aan een date komen. Eitje, dacht ik bij mijzelf.

Inmiddels is het aantal berichten gestegen en de vulgaire reacties zijn wonderbaarlijk. Hoeveel het kost om in mijn mond te poepen of dat ik ook in te huren ben voor kinky partijen waarbij een zweep aan te pas komt. De meeste mannen krijgen geen reactie van mij. Of ze zijn te oud om ook maar iets met hun wandelstok te doen of hebben een gezicht waarvan ik moet braken. Soms stuur ik die gedachte ook naar de mannen toe en krijg ik of geen bericht terug of een scheldkannonade tot en met en is het een paar minuten bekvechten. Ook al verdien ik hier niks aan, bekvechten met oude perverse mannetjes blijft toch een kleine hobby van mij in geldnijpende situaties. Totdat ik een bericht krijg van “40+ voor stud” met een foto van zijn gezicht en zijn penis. Beiden kunnen ermee door en, na keihard onderhandelen, ga ik ermee in zee. Honderd eu voor alleen neuken, goede deal.

We spreken in de avond af op de parkeerplaats van station Groningen Noord om van daaruit een stil plekje te zoeken. Ik schrik wanneer er een grote zwarte BMW de parkeerplaats oprijdt en voor mijn neus stil staat. Een raam gaat open en een man in pak vraagt onzeker of hij met mij heeft afgesproken. Zoals verwacht ziet hij er ouder uit dan op zijn foto op bullchat. Een arrogante ja komt uit mijn mond en ik stap aan de andere kant in. Ik vraag hem waar hij de daad wil volbrengen en hij weet het niet. “Begin maar met rijden, ik weet wel iets”, zeg ik hem. Ik leid hem naar de achterkant van de Hanzehogeschool, een uitgestorven plek in de avonduren. Met jaren-’80 muziek op de achtergrond duwt de man een briefje van honderd in mijn hand. Ik glimlach breed, bedank hem en stap uit de auto.

Mijn broek hangt al half over mijn knieën wanneer hij naast mij staat. Mijn lul is halfslap en weet niet hoe ik hem stijf ga krijgen bij een kerel bij wie je de rimpels kunt tellen op zijn voorhoofd en zeer waarschijnlijk een zak heeft die hangt tot aan de grond. Hij vraagt of hij mij mag pijpen. Misschien dat het helpt, dus ik antwoord bevestigend. Terwijl hij mijn schwanz in zijn mond neemt, denk ik aan een Russische meid met wie ik eerder die week gedate heb. Hoe nat haar kutje was en hoe ik haar kont volgespoten heb na uren lang flink rammen en stoten. Die zal het nu nog steeds wel voelen. Ik grinnik en ik merk dat mijn lul zo stijf is dat hij met moeite in de keel glijdt van mijn cliënt.

Ik pak een condoom uit mijn broekzak en meneer kijkt omhoog met enige aarzeling. Hij hoopte vast dat ik hem zonder zou neuken, maar ik kijk hem aan met een blik dat het niet zo gaat gebeuren. Hij draait zich om en spreid zijn billen voor mij. Ik zeg hem dat ik nog meer privacy wil en achter een van de zandheuvels wil neuken. Binnen een paar seconden zijn we daar al en stoot ik mijn lul in zijn gaatje. Ik vraag mij af of hij er wel iets van voelt, zo ruim is hij daar beneden. Ik begin te stoten en probeer te vergeten hoe oerlelijk hij is. Het begint te prikken bij mijn benen.

Hij begint te kreunen en ik neuk hem steeds dieper. Het kreunen klinkt alleen niet alsof hij aan zijn climax begint te komen en ik begin mij ook alleen maar ongemakkelijker te voelen. Het prikken bij mijn benen begint alleen maar erger te worden. Mijn cliënt begint te schreeuwen dat ik moet stoppen en begint zich los te worstelen. Ik begin over mijn benen te krabben en kijk naar de grond. Overal brandnetels om ons heen, shit. We kijken elkaar aan met een blik waarin we weten dat er verder niks meer gaat gebeuren. We lopen naar de auto toe en hij bracht mij terug naar het station. Hij vraagt mij of we het een andere keer af konden maken. Dat ik dan het briefje van 100 mag houden. Ik zeg dat ik het prima vond, maar ik weet al dat het niet zal gebeuren.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.