Actueel

Alle gekheid op een KEI-leiderstokje

We zijn ondertussen alweer aan het einde van de KEI-week en langzamerhand leren onze lieve lopertjes de weg kennen. Dit is natuurlijk niet direct bij aankomst het geval, vandaar dat er een fenomeen bestaat dat elk jaar weer iets groter en gekker wordt: KEI-leiderstokjes. Daar hebben wij van de Studentenkrant natuurlijk een mening over. Hier een top 8.

8.

Lekker uitwaaien met de maiden, dacht deze KEI-leider. Nou dat is mooi gelukt bij Night of the Songs! Gezellig groepje had ze ook mee, maar als het puntje bij paaltje komt krijgt ze voor gebrek aan originaliteit het minste punten.

 

7.

Hocus pocus pilates pas, ik wou dat ik weer bij mijn groepje was. En zo geschiedde voor de zeven sjaarsdwergen. Ik weet even geen toepasselijk spreekwoord met stok, daarom leer ik je nu een nieuwe:

Als de stok stijf staat is de uil gaan vliegen. (zit je eenmaal met een erectie, dan is de wijsheid ver zoeken).

 

 

6.

Deze jolige jongens hebben er een handje van op te vallen in de menigte. Ze vertelden ons dan ook te zwaaien naar elke mooie dame die voorbij liep, helaas heeft hen dat tot nu toe nog geen succes opgeleverd. Uitkijken dat ze geen verstokte vrijgezellen worden dus.

5.

Deze jongen kijkt niet al te vrolijk, en dat is ook niet zo gek. Zijn stokje is in tweeën gebroken en hij is zijn complete groep kwijtgeraakt. Kom je ergens verdwaalde KEI-lopers tegen stuur ze dan naar de Grote Markt. De beste man staat er nog steeds beteuterd te zijn. Hopen dat hij door de zon niet van zijn stokje gaat!

4.

Een uitstekend idee om een KEI-leider zelf als KEI-leiderstokje te gebruiken. We hopen alleen dat de jongeman op de foto niet verder is gesprongen dan zijn stok lang is en het de hele avond heeft uitgehouden met deze dame op zijn rug.

3.

Deze blije tijger stond vooraan bij het podium. Gewoon leuk. Hier ook een leuke mop over stokken: KLIK.

 2.

Op nummer twee een prachtige paarse parasol. Niet alleen erg zichtbaar maar ook nog eens zeer praktisch gezien enkele gevallen regendruppels (en bier). Zij hebben dus mooi een stokje voor een nat pak gestoken. Chapeau.

1.

De winnaar van Alle gekheid op een KEI-leiderstokje is Leonardo Dicaprio. Zijn hoofd is omgeven door ledlampjes waardoor hij al van mijlenver te zien is. Deze bekende kop en de moeite die in dit stokje is gestoken zorgen ervoor dat hij met stip op nummer 1 staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.