Actueel

Recensie: Ferry (Nice)

Graag wil ik jullie voorstellen aan Ferry, ons nieuwste redactielid. Ferry is geboren op 10 februari op Schiphol. Op dat moment was onze redactie op weg naar Nice om daar te genieten van zon, strand en wijntjes voor 10 euro op het terras. Ferry is roze van kleur, en dat is niet alleen omdat hij houdt van kreeftjes, maar ook omdat hij het liefst iedereen de wereld door een roze bril wil laten zien. Sinds dat weekend speelt Ferry een belangrijke rol binnen onze redactie.

Ferry’s motto is simpel: alleen maar liefde. En dat hebben we geweten! Hij heeft de redactie van de Groninger Studentenkrant op allerlei manieren dichter bij elkaar weten te brengen. Van spannende avontuurtjes in de sportschool van het hostel, tot tongen met een onbekende Fransman, Ferry had het allemaal onder controle. Daarom zat ook na het weekendje in Nice, zijn taak er nog niet op.

Gelukkig is Ferry niet vies van een beetje alcohol en drugs. Daarom heeft hij inmiddels al veel mooie feestjes mee mogen maken. Een maandje geleden mocht Ferry mee naar KopjeK omdat iemand had besloten dat het wel grappig was om als flamingo verkleed te gaan. Er waren meer mensen met dit idee, waardoor Ferry zelf geluk in de liefde heeft gevonden.

In de weken daarna heeft Ferry niet stilgezeten en mocht hij bijvoorbeeld mee naar een feestje van de Golfbreker in Rotterdam. Daar heeft een redactielid hem alle hoeken van de kroeg laten zien, totdat ze in het rokershok terechtkwamen. Hier heeft Ferry weer laten zien waartoe hij in staat is. Dit resulteerde in een fijne walk of shame, in tijgeronesie(!), de volgende ochtend. Door al zijn geslaagde acties, en omdat het gewoon een grote speler is, verdient Ferry zeker 5 vingers. Wie weet kom je hem binnenkort een keertje tegen in de stad, wij hebben hem in ieder geval allemaal in ons hartje gesloten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.