Ben Hard: de Zeekoe

Het was een donderdagavond als zo vele. In iedere kroeg was hetzelfde volk zoals altijd. Ik stommelde nog maar een andere kroeg in. Het was laat maar nog niet te laat.

Daar stond ze met haar deinende zwarte haren. In een strak zwart jurkje waarin haar billen geaccentueerd werden. Waarschijnlijk gevlucht van een saaie afstudeerborrel. Haar borsten priemend vooruit met een diepe inkijk. Deze avond had direct een doel gevonden. Mijn hengst begon al te steigeren bij de aanblik van dit prachtexemplaar.

Een klein mormeltje loopt richting dit kunstwerkje. En deze zeekoe begint verrekt te tongen met die lekkere chick. Deze schoonheid gaat niet zonder mijn staaf slapen vannacht, schiet door mijn hoofd. Ik loop erheen en meng mezelf in de strijd. Ik daag haar uit voor een potje facebattelen. Terwijl ik de zeekoe een zetje geef worstel ik mijn tong bij haar naar binnen. Haar tong streelt de mijne. Alsof eb en vloed zich afwisselen op het strand. Golven die steeds dichter tot de kust komen en steeds verder reiken. Ze sleurt me naar buiten en fluistert: ‘Ik woon vlakbij.’ Met haar ene hand tastend in het duister en de andere in de mijne gaan we op weg. Maar ondertussen voel ik iets vastklikken in mijn andere. Het is die verrekte zeekoe. Ik duw haar ruw weg maar op een afstandje blijft ze ons volgen.

De schone draait de deur open en ik zoen in haar nek. Mijn ene hand kruipt onder haar jurkje en mijn harry schuurt tegen haar billen. Ze slaat een kreetje. We vallen haar studio binnen direct knoopt ze mijn broek los. Langzaam aait ze over mijn toverstaf die nog in zijn boxer zit. Als een kind dat een cadeautje mag uitpakken staart ze me blij aan. Mijn lul knapt door de boxer heen. Liggend op het bed begint haar bevallige mondje mijn penis te bespelen. Alsof ze een lolly in haar mond heeft, likt ze hem af. Ze neemt het machtige wapen volledig in haar mond. Ik grijp haar lokken vast en ze begint te kreunen.
Het mokkel heeft de deur geforceerd en komt naakt de kamer binnenrennen en duwt ruw mijn prinses weg.  Met haar ogen zoekend naar zaad staart ze me wanhopig aan. Ik sta op, ze zit op haar knieën en kust mijn eikel. Wat een lelijk wijf denk ik terwijl ik mijn lul tegen haar vadsige wang aanmep. Ze slaat tegen de grond. Knielend naast haar glijden mijn handen over haar flinke jetsers. Speels bijt ik erin. Mijn handen glijden af naar beneden. Al strelend bereik ik haar vochtige opening. Mijn vingers glijden naar binnen. Ze begint te knorren als een big van genot. Ik pak haar op en begin haar mee te sleuren haar afleidend met mijn vingers in haar flamoes. Als een synchroon danspaar dansen we naar de inloopkast. Ik laat haar achterover vallen. Ze probeert zich vast te grijpen aan mijn ballen. Ze schreeuwt ‘neem me, doe het nu’ en klapt tegen de grond. Bewusteloos van de drank of de klap laat ik haar achter en sluit de deur af.

‘Waar is Sarah?’ vraagt mijn prachtexemplaar. Ik draai me om. Haar ogen groeien van verbazing als ze mijn geharde paal ziet. Ik volg het gevoel van mijn toverstaf en druk voordat ze nog iets kan uitbrengen mijn penis in haar mond. Haar zijdezachte lippen slaan zich om mijn paal heen. Mijn lul wordt alsmaar stijver. Ik tik tegen haar huig aan en haal hem eruit. Ze zet haar handen voor zich neer. Ik stap over haar hoofd heen en laat mijn lul over haar rug schuren op weg naar de hoofdgerechten. ‘Doe het Ben, verlos me.’ Ik ros mijn superdildo in haar kut. Ze begint te kreunen en te hijgen. Haar stem gaat omhoog als ik de inches op voer. ‘Ooh, Ben je slaat nieuwe wegen in.’ Ik grijp haar tieten vast en voel haar harde tepels. ‘Wissel van gaatje,’ weet ze tussen haar gelukzalige geluiden uit te brengen. Langzaam haal ik hem terug en geef haar wat ze wil. Ik schuif haar strakke billen iets uit elkaar. Geef een tik op beide zijdes.  Met een bil in mijn hand en mijn vingers in de grotten van haar vochtige kutje schuif ik mijn zwans naar binnen. Langzaam op en neer met een tempo dat steeds iets meer wordt opgevoerd. De trilling in haar hele lijf stimuleert me om nu volledig door te rammen. Ze kijkt achterom met een flauw glimlachje. Het voorvocht druipt al langs haar dij naar beneden. Ze kruipt naar voren en duwt me achterover. Haar tieten in mijn gezicht drukkend ligt ze bovenop me. Langzaam schuift ze naar achter. Haar kutvocht stroomt over mijn bekken. Heftig tongend ligt ze bovenop me. Haar kut schurend tegen mijn doelpaal. Haar ogen stralen pure lust uit. Ik voel het opkomen een schot zoals lang geleden. Ik rol om en schiet mijn warme zaad over haar borsten. Lief glimlacht ze naar mij.  Ik masseer mijn zaad over haar borsten uiteen. Daar lag ze uitgeblust voldaan. Ik grijp een broek loop naar buiten steek mijn sigaret op. ‘Godverdomme, die zeekoe gedaan .’ Ik verdwijn in de donkere nacht.