Online een zakcentje verdienen

Als student is het niet altijd mogelijk om je studie te combineren met een bijbaantje. Toch kun je als arme student dat extra geld wel goed gebruiken. Hoe ideaal zou het zijn om tussen het studeren door even wat geld te kunnen verdienen op de momenten dat het jou uitkomt? Nou, dat kan! Er zijn online allerlei mogelijkheden om geld te verdienen, waar en wanneer jij maar wilt. We hebben hier vier mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

 

Spulletjes online verkopen

Deze manier van geld verdienen is natuurlijk welbekend en blijft erg populair. Waar je vroeger urenlang op een rommelmarkt je oude spullen verkocht, zet je het tegenwoordig gemakkelijk en snel online op Marktplaats bijvoorbeeld. Doe thuis een grote schoonmaak en je zult zien dat er meer spullen wegkunnen dan je denkt. Het enige wat je moet doen is een foto maken, je product kort beschrijven, en je advertentie kan online! Zo kun je studeren terwijl anderen je spulletjes bekijken. Tip: mocht je zelf geen spullen hebben om te verkopen, dan kun je altijd je ouders of andere familieleden vragen of zij nog iets hebben waar ze vanaf willen.

 

Affiliate Marketing

Online geld verdienen door middel van affiliate marketing is een manier die steeds populairder wordt. De enige kanttekening hieraan is wel dat je een blog met volgers moet hebben. Als affiliate ontvang je simpel gezegd geld voor het promoten van een product of dienst op je blog. Het is een makkelijke en snelle manier van online geld verdienen en dus ideaal voor de student die tussen het studeren door een beetje geld wilt verdienen. Hoe affiliate marketing precies in zijn werk gaat, lees je hier.

 

Ga undercover

Niet alleen in fysieke winkels, maar ook bij online webshops zetten ze geheime shoppers in om de klantvriendelijkheid te beoordelen. Na een bezoek op de website geef je feedback over de goede punten en verbeterpunten van de customer service. Kijk bij je favoriete webwinkels of ze mensen hiervoor zoeken of meld je aan bij een bedrijf die dit soort diensten bij hun klanten aanbieden. Je kunt naast shoppen ook betaalde recensies schrijven over een winkel of dienst.

 

Spaarprogramma’s

Dit is misschien wel de meest simpele manier van online geld verdienen, maar ook een van de langzaamste. Je verdient bij spaarprogramma’s geld door e-mails te openen van adverteerders. Per geopende e-mail verdien je gemiddeld 0,01 cent. Je moet dus heel wat klikken om hier een mooi bedrag mee te verdienen. Het is aan te raden om je bij meerdere programma’s aan te melden, want vaak krijg je een aanmeldbonus van een paar euro. Bovendien kun je extra verdienen door nieuwe leden aan te dragen en enquĂȘtes in te vullen. Je zult geen miljonair worden met spaarprogramma’s, maar het blijft gratis geld en dat is altijd mooi meegenomen. Hier vind je een lijst met verschillende spaarprogramma’s.

Een gedachte over “Online een zakcentje verdienen

  • Een andere mogelijk is om je gemaakte samenvattingen, uittreksels of andere studiedocumenten online te verkopen op https://knoowy.nl. En zo een online zakcentje te verdienen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.