Actueel

Game Mania laat kinderwens in vervulling gaan

Mew

Kennen jullie deze fucker nog? Precies, het is Mew, de legendarische Pokémon die ieder kind vroeger wilde hebben. Weten jullie nog hoe het schoolplein gonsde van de geruchten over trucjes en cheats om dit kutbeest aan je oorspronkelijke Gameboy-spel toe te voegen? Menig kind zal er trauma’s aan over hebben gehouden, want het bleken allemaal leugens. Mew was met geen mogelijkheid te vangen. ‘Gotta Catch ‘em All‘, zeiden ze dan, maar intussen was er dus één Pokémon waarvan het letterlijk onmogelijk was hem aan je collectie toe te voegen.
This is why I have trust issues, Nintendo.

Voor mensen die deze teleurstelling nooit hebben kunnen verwerken is er nu echter goed nieuws. Omdat Pokémon deze maand 20 jaar bestaat, heeft Nintendo besloten Mew alsnog uit te delen aan iedereen die hem hebben wil. Helemaal gratis. Het enige dat je hoeft te doen is binnenlopen bij een Game Mania (in Groningen zit die in de Oude Ebbingestraat) en daar om het beestje te vragen.
Oh ja, en je moet natuurlijk wel een Nintendo 3DS en één van de nieuwe Pokémon-spellen hebben. Maar goed, dat is een kleine investering om een jeugddroom uit te laten komen.

De actie is afgelopen maandag ingegaan en geldt nog tot 24 februari.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.