Oh, kom er eens kijken

Pepernoten - edit

Er zijn dingen die je al je hele leven nodig hebt, zonder dat je het doorhebt. Gronings nieuwste pepernotenwinkel is één van die dingen.

Als je binnenkomt, voert de kruidige, zoete geur van speculaas je mee terug naar de beste tijd van je jeugd: Sinterklaas. In de Van Delft Pepernotenfabriek aan de Folkingestraat kan je het kind in jou helemaal los laten gaan op de heerlijk geurende, prachtig gekleurde halve rondjes die je laten watertanden als je de naam hoort. De oer-Hollandse pepernoot is terug, beter dan ooit.

De winkel is nog geen week open en nu al zijn de meest populaire smaken niet meer verkrijgbaar. Het is een Willy Wonka fabriekshal vol met je allerstoutste pepernootdromen.  Van framboos tot stroopwafel en van yoghurt tot bio-spelt.

So get off your ass en sla je spaarvarken maar stuk, want vanaf nu tot, in ieder geval, 5 december is dit de plek waar je naartoe moet gaan als je ouders op bezoek komen, je iets goed te maken hebt met je beste vriend(in) of je jezelf wil verwennen met een zakje puur geluk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.