Tien Geboden

De tien geboden: raarste betjes

Rubriek - de Tien (deel 1)Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Dat kan! Op internet vind je de meest bizarre dingen waar je op kan gokken. Weet wel: hoe gekker het betje, hoe kleiner de kans dat je wint.

  1. El Caníbal
    Je kreeg 175 keer je inzet terug als jij afgelopen zomer geld had ingezet op het feit dat Luis Suarez iemand zou bijten. Een Noorse man durfde het aan en won bijna 700 euro. Nu jij nog, tijger.
  1. No Direction
    Eerlijk zijn: er zitten vast nog wel wat stiekeme fans van One Direction in studerend Groningen. Als je bijvoorbeeld dacht dat Louis als eerste op zou stappen en dit was gebeurd, dan had je toch mooi zes keer je inzet teruggekregen. Stomme Zayn.
  1. Spuit het leeg
    Je hebt het vast wel eens gezien, dat spraytje waarmee de scheidsrechter de afstand bij een vrije trap markeert. Misschien moet je maar eens gokken op het moment dat dit busje leeg raakt, want hier is serieus geld mee te verdienen.
  1. Witte kerst
    Heb je nog een tientje over? Daar kan je met gemak 120 euro van maken als Madrid dit jaar een witte kerst krijgt. Gewoon doen, dat tientje ben je tegen die tijd toch alweer vergeten.
  1. Scoren met Gisele Bündchen
    De Superbowl, het grootste sportevenement van de wereld. Afgelopen editie had je geld kunnen verdienen als je goed had gegokt hoe vaak topmodel Gisele Bündchen, liefje van American Footballspeler Tom Brady, in beeld zou komen. Als het aan ons ligt niet vaak genoeg.
  1. Kleur kiezen
    Nog een Superbowltje: welke kleur Gatorade zal als eerste op de winnende coach worden gegooid? Rood is toch het meest lucratief.
  1. Aliën Elvis
    Elvis die met een UFO in het meer van Loch Ness crasht en het monster van Loch Ness verslaat. Met een eurootje inzet kon je multimiljonair worden. Jammer dat Elvis het monster nét niet wist te verslaan.
  1. All-in
    Gek maar waar. In 1994 verkocht een Amerikaanse man zijn huis voor 147.000 dollar. Dat is nog niet zo gek, maar wat hij er mee deed wel. Hij vloog naar Las Vegas en zette het hele bedrag op rood. Hij won.
  1. Leven of dood
    Inzetten op je eigen dood? Dat deed een 91-jarige conciërge in 2005. Hij wist een goksite zo ver te krijgen de bet aan te nemen. Hij zou zes keer zijn geld krijgen als hij aan het einde van het jaar nog niet overleden was. Hij verloor.
  1. Paarden schmaarden
    Op de laatste plaats komen de paardenraces. Samen met de ‘greyhounds’ rennen ze een bepaalde afstand, maar winnen: ho maar. Kan je net zo goed gezellig naar het casino gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.