Soppen, Liefde & Relaties

Groningse vrouwen massaal aan de glibber

 

 

4754231502_940e0fe7f1_b

Je wilt samen met andere vrouwen naar de softporno filmpremière van Fifty Shades of Grey aanstaande woensdag tijdens de ladies night en je hebt nog geen kaarten? Dat gaat je ook niet meer lukken. Bij Pathé zijn alle  zeven zalen compleet uitverkocht. Ook bij het slecht bezochte Wolff bioscopen bij de Euroborg, waar doorgaans nog net geen hooibaal door de lege zalen waait, kan je niet meer terecht. Maar liefst 1900 vrouwen gaan daar samen genieten van SM op het scherm en jij bent niet uitgenodigd.
Voor wie onder een steen heeft geleefd de afgelopen tijd: Fifty Shades of Grey de film is gebaseerd op het gelijknamige boek van E.L. James en gaat over een oh zo onschuldig meisje dat in het web van rijke geilaard mr. Grey terechtkomt en vervolgens zijn SM-slaafje wordt. Van de abominabel geschreven erotische boeken zijn wereldwijd zo’n zestig miljoen exemplaren verkocht en het aandeel van Nederland daarin is zo’n anderhalf miljoen.

Groningen doet met het uitverkopen van alle beschikbare ladies nights trouwens niet onder voor de rest van de wereld. In Nederland zijn al 90.000 kaarten verkocht en wereldwijd zo’n 2,75 miljoen.

Behoor je niet tot de ‘horny few’ die woensdag met z’n allen gaan glibberen? Wees niet getreurd. Je kan de dag erna gewoon naar de reguliere screening. Of je gaat gewoon niet.

 

Foto: Foter.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.