Actueel

Studenten maken kans op studiebeurs

unnamed

Verschillende Hogescholen en Universiteiten in Nederland zijn opgenomen in een lijst van deelnemers aan een studiebeursprogramma. Studenten maken kans op een studiebeurs ter waarde van €2000 en de mogelijkheid tot een betaalde stage in Berlijn.

Studenten kunnen de titel ‘A Closer Europe’ gebruiken en zich laten inspireren. De vorm van inzenden is flexibel, dus wees creatief! Studenten kunnen hun idee in een essay, via een blogpost, in een video, aan de hand van een YouTube kanaal met verschillende filmpjes uitdrukken. De student met het beste idee maakt kans op een beurs van €2000 en heeft daarnaast ook de mogelijkheid om een betaalde stage te doen in het kantoor in hartje Berlijn.

Verder zullen de ideeën van de beste deelnemers, met hun toestemming, gepubliceerd worden op de officiële GoEuro blog in Duitsland, Spanje, Italië, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. De focus van de inzending bepaalt de student zelf, of het nu transport, cultuur, onderwijs of een ander thema is … GoEuro wil graag weten wat voor studenten een beter verbonden Europa betekent. Je kunt op verschillende manieren deelnemen. Een blogpost op een (eigen) blog, een Youtube-filmpje, een schilderij of een Essay. Creativiteit wordt gewaardeerd! Maar denk eraan dat inzendingen per mail gestuurd dienen te worden.

Meedoen kan tot met 15 december 2014.
Wil je mee doen maar is jouw universiteit of hogeschool niet opgenomen in het programma? Neem dan even contact met op met GoEuro! Voor meer informatie over de contest check: www.goeuro.nl/studiebeurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.