Ben Hard

Ben Hard: Verliefd

Ben-Hard

Sinds kort voel ik steeds meer de behoefte me aan iemand te hechten. Alsof ik klaar ben met rondneuken en regelen. Het boeit me gewoon niet meer. Niks heeft meer geheimen voor me en elke kut die ik kapot rag lijkt hetzelfde als de vorige. Ik ben toe aan een volgende stap. Nadat ik de kraan heb dichtgedraaid, mezelf afgedroogd heb en over een chick heen stap die de wc gisteravond net niet heeft gehaald, besluit ik dat het tijd is om verliefd te worden. Als ik dit verhaal aan mijn huisgenoot vertel, krijg ik een lege, dode blik terug. ‘Ik weet dat je aan je scriptie moet werken, lul, maar ken jij niet nog een leuke chick?’ vraag ik, enigszins geagiteerd. Dode blik. Ik laat het maar voor wat het is en probeer te lachen als ik naar buiten stap en mijn overbuurvrouw, Lisa, in haar gezicht kijk. Geen reactie.

Als ik de volgende dag over de Grote Markt loop, begin ik mezelf af te vragen wat mijn type eigenlijk is. Alles loopt er rond, alsof je godverdomme op de bazaar staat. Bedachtzaam drink ik mijn koffie-to-go op en neem plaats op de trappen voor de Korenbeurs als ik opeens besef op wie ik val. Mijn droomvrouw loopt stralend voorbij. Een zenuwachtig gevoel bekruipt me. Dit is nieuw voor mij. Ik houd me voor dat ik hetzelfde moet doen als normaal, maar met knikkende knieën stap ik op haar af. ‘Wijjekoffiememmedrinken?’, hoor ik mezelf zeggen. De bijtende blik die me wordt toegeworpen, moedigt me op een vreemde manier aan. ‘Lekker arrogantje ben je, gezellig, drink je zwart of met suiker’? Boze blik. Dan kijkt ze me aan: ‘Denk je echt dat ik zo makkelijk ben? Vorige week liep je godverdomme mijn huisgenootje nog te palen. Klootzak’. Vertwijfeld draai ik me om en loop weg. Ik ben verliefd.

‘Vorige week liep je godverdomme mijn huisgenootje nog te palen. Klootzak’. Vertwijfeld draai ik me om en loop weg. Ik ben verliefd.

De hele dag word ik gek van mijn gedachten. ’s Avonds geef ik me over aan een wanhoopspoging en ga bij haar huis langs. Wie had gedacht dat mijn droomvrouw zo dichtbij zou kunnen zijn. Als ik aanbel doet ze zelf open, bier in de hand en een dronken glimlach om haar mond. Mijn gedachten draaien door. Ik móet haar hebben. Als ze me herkent, betrekt haar gezicht en met dubbele tong probeert ze me duidelijk te maken dat ze nog steeds geen interesse heeft. Op dat moment boeit het me helemaal geen flikker meer en ik loop naar binnen, pak een pils en plof op de bank waar de vlekken van vorige week nog op te zien zijn.

Als ik haar aanspreek, kijkt ze al wat vriendelijker en na een gezellige babbel stel ik voor om de volgende dag koffie te doen. Ik neem aan dat ze ‘gezellig’ zegt en deel haar mede dat ik haar om twee uur op kom halen. Als ik een bevestigend gemompel hoor, pak ik mijn jas en verlaat met een blij gevoel en vlinders in mijn buik haar huis.

[pullquote-right]Binnen no-time sta ik compleet naakt en begint ze aan mijn schwanz te trekken[/pullquote-right]

De volgende dag sta ik keurig en vol goede moed om twee uur voor de deur. Als ze open doet krijg ik eenzelfde reactie als de dag ervoor op de Vismarkt. Ze weet echt niks meer van de afspraak en ik word woedend. Had ik kunnen weten, hoe kon ik zo stom geweest zijn. Ik herinner me zelf de meeste chicks niet eens die ik heb geregeld. Als ik naar binnen storm, ontdek ik een naakte kerel met een stijve lul in zijn hand. Vragend draai ik me om en begrijp ik ineens de badjas die ze aanheeft. ‘Ik dacht dat je geen trio wilde’, zegt die gast. Ik sta nog steeds verdwaasd middenin de woonkamer als ik te horen krijg dat ik snel mijn broek uit moet doen als ik interesse heb. Binnen no-time sta ik compleet naakt en begint ze aan mijn schwanz te trekken. ‘Als ik dit had geweten, had ik je uitgenodigd’, zegt ze terwijl ze mijn lul bewonderd. Ik merk aan die andere gozer dat hij ook niet helemaal tevreden is met de situatie en ons oogcontact maakt genoeg duidelijk. ‘Arrogante snol’, zegt hij, als hij haar in het gezicht spuugt. Ze wordt kwaad, maar ik pak haar vast en zeg haar dat ze godverdomme niet moet zeiken. Terwijl ik mijn lul nat maak en op de bank plaatsneem, zie ik hoe haar billen al rood worden van de klappen die ze ontvangt. Ik trek haar naar me toe en prop mijn lul in haar sappige kont. Terwijl er nog een forse jongen haar spleet in wordt geramd, gilt ze het uit van pijn en onmacht. Als haar kut verbouwd is, trekt die kerel zijn fallus terug en drukt het haar mond in. ‘Slik maar lekker door, Lisa’, roept hij over de aanmoedigende kokhalsgeluiden heen als hij haar bek volspuit. Dan begin ik ook bijna klaar te komen. Ik trek mijn grote vriend uit haar anus en besluit een Picasso van haar gezicht te maken. Ik signeer mijn kunstwerk met mijn laatste druppel zaad en besluit dat abstracte kunst niet mijn ding is. ‘Morgen twee uur koffie?’ vraagt ze nog, terwijl ik met een nog halfstijve lul in mijn broek haar voordeur achter me dichtgooi. Zo makkelijk was ze dus wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.