Soppen, Liefde & Relaties

Kom in actie. Het is de maand van de masturbatie!

masturbeermaand
Foto: Fernando Mafra

Het is inmiddels alweer bijna half mei, en u weet wat dat betekent: momenteel zitten we vuistdiep in de Maand van de Masturbatie. Deze hele maand zetten mensen vanuit de hele wereld de masturbatie in het zonnetje.

In 1995 stond de wereld voor het eerst in mei collectief stil bij het ambt der masturberen. Joycelyn Elders, toenmalig directeur van de Amerikaanse Nationale Gezondheidsdienst, had zich op een AIDS-congres laten ontvallen dat ze vond dat er op scholen veel meer aandacht voor masturbatie moest zijn. En dat was tegen het zere been van de conservatieven. Elders werd na haar opmerking dan ook de laan uitgestuurd. Seksshop Good Vibrations was geschokt door het ontslag van Elders, en besloot dat het hoog tijd werd om het imago van masturbatie eens vakkundig op te krikken en er een gehele maand aan te wijden. Want masturbatie is top:  het is veilig, gezond, en ook nog eens gratis. Aangezien masturbatie en mei met dezelfde letter beginnen was de keuze voor juist die maand snel gemaakt.

Het gaat er niet alleen om dat we onszelf meer bevredigen, ook zouden we volgens de organisatoren van de Masturbatiemaand meer moeten praten hierover. Velen voelen zich er immers nog steeds schuldig over, of denken dat ze het te vaak doen. Praten over masturberen is in ieder geval iets wat Good Vibrations zelf heel aardig onder de knie heeft. Voor de mannen: u zoekt gevorderde masturbatietips? Hierr. Voor de vrouwtjes: moeite met ejaculeren? Tips hierrzo.

Dus, mocht u nog niet op stoom gekomen zijn: u weet wat u te doen staat de rest van de maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.