Actueel

NS heeft schijt aan schoonmakers én reizigers

NS-staking
Foto: FNV Bondgenoten

Wat doe je als je een hotelkamer boekt en deze is bij aankomst fucking smerig? Precies, je zegt “later!” en gaat naar de concurrent. Dat zijn slechte zaken voor elk hotel, dus zal elke hotel manager direct gaan strooien met excuses, kortingen, compensaties en er alles aan doen om van jou alsnog een tevreden klant te maken. Maar wat doe je als je de enige hotelketen bent in de wijde omtrek? Precies, je zegt: “kut voor jou.” Zo ook de NS.

Ik vind het niets meer dan redelijk dat ik met zulke smerige treinen wel recht heb op enige compensatie. Immers, ik betaal voor een schone trein. En voordat iemand begint te roepen: “Luie k*t student, ga lekker werken met je gratis OV-kaart!” Ja, ik ben een luie student, zo lui dat ik inmiddels geen recht meer heb op een OV-kaart en dus gewoon moet betalen. Enfin, effe een tweet naar @NS_online en wachten op reactie:

Die reactie kwam snel:

No shit NS, dat het door de staking komt. It’s been all over the news. Maar waarom kan ik geen compensatie krijgen?

Ah vandaar, het staat niet in de draaiboeken! Nou, dan regel je toch ff zo’n compensatieregeling? Nooit begrepen hoe klantvriendelijkheid werkt? Nog een laatste poging dan:

En de reactie van de NS? Die zal wel vertraging hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.