CultuurRecensie

Het piramidespel van Vemma/Verve

vemma-verve

Lekker snel veel geld verdienen met minimale inspanning. Dat moet voor de student die iedere cent omdraait om dat around-the-worldticket te kunnen betalen als muziek in de oren klinken. Maar dat is nog niet alles: ben je echt goed, dan verdien je binnen no-time tweeduizend euro per week en dan wordt die BMW uit je dromen ook nog eens voor je betaald. En had ik al gezegd dat dit geld de rest van je leven blijft binnenstromen? Ja hoor.

Geloof je in wonderen, dan is dit allemaal mogelijk als je het energiedrankje  Verve of vitaminesupplement Vemma gaat verkopen. Verve onderscheidt zich van zijn concurrenten door de enige gezonde energiedrank op de markt te zijn. Met het supergezonde vitaminemengsel kun je voortaan zonder schuldgevoel als een stuiterbal door het leven gaan. Zelfs Dr. Oz is fan, toch niet de minste in de categorie televisiedokters.

Hoe je hier zo rijk mee kan worden? Multi-level marketing is het codewoord. In de volksmond wordt dit ook wel een piramidespel genoemd, maar daar zijn de advocaten van het Amerikaanse bedrijf het niet mee eens. Het komt erop neer dat deelnemers, affiliates, een maandelijks terugkerende bestelling doen en andere mensen werven om het zelfde te doen. Een deel van de omzet die de affiliate geworven heeft, wordt aan hem uitbetaald. Bepaal zelf maar hoe je zo’n constructie wil noemen.

Om het allemaal overzichtelijk te houden heeft moederorganisatie Vemma wat verschillende manieren bedacht waarop er geld verdiend kan worden. Als je voor allemaal in aanmerking wil komen, moet je wel even een pakket ter waarde van 439 ekkies aanschaffen. Dat is dus mooi te betalen met een DUO-lening, maar dan wordt het wel een maandje leven op soep en brood.

Met hun kekke, jonge imago ronselt Vemma voornamelijk jongeren en studenten. Lijkt het je wat? Ga er dan voor! Bedenk wel dat er een dag gaat komen waarop je jouw toekomstige werkgever moet uitleggen waarom je met het verkopen van energiedrankjes een gat in je CV hebt geslagen. Met andere woorden: doe maar niet dus.

46 gedachten over “Het piramidespel van Vemma/Verve

  • Complete onzin dit verhaal.

    Totaal niet op feiten gebaseerd?

    Ben zelf 5 weken bezig met het concept , heb 1500 euri verdient en ben nog 1 stap verwijderd van de lease auto

    Jaaa klopt niet doen jongens, lekker tot je 72ste voor een baas blijven werken.

    Beantwoorden
    • Ben benieuwd hoeveel je nu verdiend……… jij en ik weten allebei dat het waarschijnlijk 0 euro is..

      Beantwoorden
    • Leaseauto… heb je het contract welleens goed doorgelezen…jij bent zelf verantwoordelijk voor de lease….. als je 1 maand je target niet haalt krijg je geen centjes meer voor je mooie auto….

      Beantwoorden
  • Wie heeft dit in godsnaam geschreven?

    De doelgroep is inderdaad studenten/jongeren omdat 85% van de jongeren ongezonde energydrink drinkt. Het doel is om zoveel mogelijk jongeren over te laten stappen op een gezonde energydrink met vitamines en mineralen.

    Nu wordt er gezegd dat je minimaal 439 euro moet betalen… Dat mag!
    Je hebt keuze uit 3 pakketten:

    – 1 pack – 63 euro
    – 2 pack – 119 euro
    – En het pakket van 439 is het affiliate pack wat ikzelf de meeste studenten in het begin ook afraadt doordat het een behoorlijk grote investering is in het begin.

    Multi level marketing is geen piramidespel. Ik zal uitleggen waarom:

    1. Bij MLM investeer je in een product wat je daadwerkelijk ook krijgt.
    Bij een piramidespel moet je een bepaalt bedrag inleggen, maar je krijgt niks (je koopt dus gebakken lucht)

    2. Bij MLM kun je uitstappen wanneer je dat maar wilt, no big deal.
    Bij een piramidespel gaat dit niet zo makkelijk en moet je aan bepaalde voorwaardes voldoen.

    3. MLM is legaal! Een piramidespel is dat zeker niet!
    In Amerika krijg je een hogere straf wanneer je een piramidespel begint dan wanneer je iemand verkracht of een moord pleeg. Ook is Vemma al meer dan 10 jaar actief in de United states.

    Jammer dat er dit soort negatieve posts komen over iets wat zo mooi in elkaar zit. Duidelijk gebrek aan kennis…

    Wil je wel meer weten? Mail mij dan naar: moneymethod1@gmail.com en ik zal al je vragen beantwoorden, zodat jij wel kennis van zaken krijgt.

    Beantwoorden
    • De doelgroep is jongeren omdat ze ongezonde energie drankjes drinken….. pffffff DE ENIGE REDEN DAT DE DOELGROEP JONGE MENSEN ZIJN OMDAT ZE NOG LEKKER NAIEF EN DOM ZIJN EN HIER SOWIEO IN GAAN TRAPPEN……

      Beantwoorden
    • Haha ‘moneymethod1@gmail.com’, lekker professioneel e-mailadres ook.

      Beantwoorden
  • Juist, laat jullie niet gek maken door wat “kenners” wat totaal niet weten wat ze zeggen

    YPR biggest revolution world wide

    Beantwoorden
  • Toon, wat een slecht onderbouwd verhaal. Hopelijk leer je je verhalen iets beter onderbouwen anders kun je het wel vergeten bij de studentenkrant. Als je geld wilt verdienen moet je er ook iets voor doen, ook bij Vemma. Affiliate marketing doen heel veel bedrijven, ook Bol.com bijvoorbeeld. Zo heel raar is het dus niet.

    Beantwoorden
    • JA MAAR BIJ BOL.COM HOEF JE GEEN STARTPAKKET TE NEMEN VAN 400 EURO… DOMBO….. OF KAN JE AL VLIEGEN NU?
      EN RARARARA NAAR WIE GAAN AL DIE CENTJES TOE?
      KAN JE REKENEN? NEE ZEKER GA NOG FF TERUG NAAR BASIS SCHOOL…. DENK JE NU ECHT DAT ALLE MENSEN DIE AFFILIATE ZIJN GEWORDEN ALLEMAAL MILJOENEN EURO’S VERDIENEN? DE ENIGE REDEN DAT ER GELD VERDIENT WORD IS OMDAT ER ZOVEEL GELD WORD VERLOREN DOOR MENSEN…

      PEUTER

      Beantwoorden
  • Pingback: Lening Duo Informatie – Alle Lening Info Online

  • Alleen hoef je bij Bol en al die andere affiliate programmas niet eerst inleg te betalen of een voorraad producten te kopen :-)

    Mij is deze bull ook aangeboden, helaas heb ik al 10+ jaar ervaring met piramidespellen of MLM troep. Jullie Vemma “experts” zullen jullie leven lang harder werken dan de gemiddelde affiliate marketeer met het hippe “Network” of “Multi level marketing” wereldje.

    Ik ga in elk geval de TV in de gaten houden tot de eerste lading huilbalken bij Kassa of TROS Opgelicht zitten.

    Beantwoorden
    • Uh meneer 10+jaar expert, zo een expert ben je niet.

      Ten eerste, wat je zegt over bol.com en de andere programma’s….. Is bull. Bij Vemma hoef je ook niet eerst inleg te betalen of voorraad te kopen. Dat was zo, nu niet meer. ( hebben ze gedaan voor klagers zoals jij ?)

      En als jij een echte expert was met 10+ jaar in mlm? Dan werkte je nu niet meer voor een baas en was je succesvol geweest.

      Dus ik denk persoonlijk dat je 10+ jaar gefaald heb in deze industrie, zoals de meeste negatieve mensen op forums.

      En uithuilen? Op tv? Opgelicht? Hoe worden ze dan opgelicht ? Door een product online te bestellen wat ze binnen 30 dagen ook nog eens konden terugsturen?

      Haha geweldig

      Beantwoorden
  • Heb geen enkele relatie met dit bedrijf, maar als Toon de kwaliteit van de huidige student weespiegeld, hou ik mijn hart vast. Het atikel is niet gebaseerd op feiten. Erger viind ik nog dat studentenkrant.org het artikel heeft toegestaan. Ik zou Toon willen adviseren weer de schoolbanken in te gaan en een flinke cursus marketing te gaan volgen.

    Beantwoorden
  • Haha mooie reacties hier! Come on Guys! YPR4Life! #Enschede

    Beantwoorden
  • Pardon my French, maar wat een pisventje. Kom op. Als je dit serieus neemt ben je echt met je kop tegen de molen gelopen.

    Even ter verduidelijking:

    – Vemma is GEEN MLM of NETWERKMARKETING bedrijf, maar een AFFILIATEMARKETING bedrijf net als Amazon.
    – Instap kan gratis.
    – Verhalen de wereld in brengen ligt aan een persoon, niet aan een bedrijf.
    – Vemma heeft meer dan 115 verschillende Business Awards in 3,5 jaar tijd gekregen voor zijn doen en laten.
    – Mijn familieleden en me beste vrienden hebben extra inkomen van een paar honderd euro. Zijn geen miljonair, wel extra inkomen. En daar gaat het in eerste instantie om.

    Succes met afkraken van dingen die je zelf niet kan bewerkstelligen. Voelt vast fijn.

    Beantwoorden
  • Vemma Kenner

    Dit verhaal klopt gewoon. Vemma begint een soort van sekte te worden. Je ziet het hier wel weer: “YPR for life” enz…

    Beantwoorden
  • Ah, wederom een pretentieus wannabe journalistiek stukje, waarin de motivatie om te schrijven eigenlijk het vergoeilijken is van de keuze om het zelf niet te doen. Het blijft een confronterend fenomeen, dat prestatiegericht werken. Alles en iedereen krijgt de schuld, behalve de persoon zelf die ‘faalt’ en met kwalitatief hoogwaardige producten achterblijft die hij ook nog eens kan retourneren. Wat een oplichting!

    Ik zie het altijd als een fitness-abonnement

    – Wanneer je je abonnement opzegt, kun je dan nog in vorm raken in die fitness? Nee.
    – Wanneer je wel naar de fitness gaat, maar vervolgens geen workouts doet: Raak je dan in vorm? Nee.
    – Wanneer je naar de fitness gaat en je gaat ondersteboven in het squat-rek hangen. Raak je dan in vorm? Nee.

    Wat ik wil zeggen is: Op het moment dat je niet doet wat werkt, faal je. Dat is in elke business en activiteit die je zult ondernemen in het leven het geval. Het percentage mensen dat ‘faalt’ of weinig verdient in een MLM bedrijf bestaat uit de mensen die:

    1. Geen ambitie hebben om meer dan een klant te zijn en dus ook niks verdienen
    2. Niets doen.
    3. Niet doen wat werkt en het wiel opnieuw proberen uit te vinden.
    4. Stoppen

    Grappig om te zien dat mensen die elke week voor 30 euro in de kroeg hangen op handen gedragen worden en de mensen die dat zelfde geldt in gezonde voedingssupplementen en een eigen business steken als oplichters te boek komen te staan. Het is heel simpel: De enige oplichter in MLM is de persoon die denkt dat hij er snel rijk mee zal worden. Frappant om te zien dat mensen 30.000 euro studieschuld maken, 4-5 jaar van hun tijd en energie investeren en dan verwachten dat ze met een network marketing bedrijf in een half jaar gigantische bedragen verdienen. Het KAN, maar vaak gebeurt het niet omdat je (nog) niet de vaardigheden van een topverdiener hebt. Daar gaat tijd en oefening overheen, net zoals in elk ander aspect van het leven.

    Het magische woord in deze is dan ook: CONTEXT

    VEMMA is een prachtig bedrijf, met mooie producten en de YPR is de eerste beweging in network marketing die bestaat uit jongeren. Waarom is network marketing zo geschikt voor onze generatie?

    – We hebben kansen te kort. Succes met het vinden van een baan na je studie, voor velen is het een grote onderneming om iets te vinden waar ze voor gestudeerd hebben. Daarbij is baanzekerheid iets waar onze ouders nog op konden bouwen, maar wat tegenwoordig gewoonweg niet meer bestaat.

    – Onze generatie is opgegroeid met social media. Gratis, direct en wereldwijd. Wat doen we nu in network marketing? We onderhouden een (internationaal) netwerk. Onze generatie is de eerste generatie die dmv Facebook, Whatsapp, Skype en internet in het algemeen kosteloos en razendsnel mensen over heel de wereld kan trainen, enthousiasmeren en oppeppen. Als je niet ziet dat de combinatie network marketing en de ‘most socially connected generation of all time’ een gouden combinatie is, dan ben je volledig de weg kwijt.

    Dus: VEMMA, vooral doen als je je eigen leven wilt leiden, bereid bent te investeren in jezelf en je business (tijd, geld, energie) en tegen een stootje kunt. Mensen zijn bevooroordeeld, doen slecht onderzoek en komen dan met dit soort artikelen. Als je daar gevoelig voor bent: Begin hier niet aan. In alle andere gevallen kan iedereen hier als persoon wat uithalen.

    Beantwoorden
  • Ter ondersteuning nog dit filmpje over network marketing. Ik raad het iedereen met twijfels aan om gewoon onbevooroordeeld te bekijken.

    Beantwoorden
  • mike2014

    Hoi hoi ik geef eerlijk toe dat ik ook sceptisch was in het begin maar hebt ontdekt dat dit niet onder pyramide spelletjes valt dat is namelijk al jaren verboden in Nederland. Vemma valt onder affiliate marketing Zelfde als tmobile 9 ga bijvoorbeeld naar wehkamp . Nl onderaan de pagina kun je ook affiliate worden bij wehkamp

    Beantwoorden
  • mike2014

    Heb in 8 maanden tijd meer dan €10.000 euro verdient . Dit is waar het op neer komt: jij koopt blikjes je verteld er wat mensen over wanneer hun ook blikjes kopen krijg jij je comissie :) ïlovevemma thank god

    Beantwoorden
  • Dannyboy

    Hi jongens, ik zou ook graag een zegje willen doen. Ik doe het nu zo’n 3 maanden, en ben er 2 maanden echt mee bezig en ik ben ontzettend enthousiast over Vemma. Het concept, de producten en zeker ook de mensen zijn helemaal top. Wij noemen ons de YPR.

    Soms wordt er door mijn vrienden buiten Vemma de (synische of niet?) vraag gesteld: “En ben je al miljonair?”. Natuurlijk ben ik dat nog niet. Er wordt, op het moment dat je begint, heel duidelijk aan je uitgelegd door je teammaten dat het een kwestie is van iets dat je opbouwt. Het is efford based. Maar deze vraag die ik hierboven heb geciteerd neem ik dan ook niet serieus. Sterker nog, m’n vrienden weten heus wel dat er nooit een claim is gedaan door Vemma dat je er binnen een paar maanden miljonair mee kan worden. Het is eerder een uitlokkende vraag, afkomstig uit de angst van deze mensen. De angst om iets nieuws te proberen. De angst om logisch na te denken en je eigen keuzes te maken. De angst om iets te proberen onder het mom van op z’n minst ‘baad het niet dan schaadt het niet’.

    Terug naar de mensen van de YPR. Alle mensen van de YPR, en ik ben laatst naar een YPR conventie geweest in Wenen waar 5000 YPR’ers uit heel Europa aanwezig waren, zijn stuk voor stuk hele open mensen. En wat bedoel ik met open? Zowel open naar hun medemens (YPR of niet), als open in hun manier van denken. Ook mentaliteit speelt hier een grote rol. Mensen van de YPR zijn stuk voor stuk winnaars.

    Nu wil ik de mensen die niet aan de YPR deelnemen niet te kort doen. Als je niet aan de YPR meedoet (of het in ieder geval niet probeert) ben je zeker niet gelijk kansloos, maar het kalf wordt natuurlijk wel een beetje van de koren gescheiden.

    Om het verhaal af te sluiten. YPR of niet, ik hou nog steeds van jullie!

    Love

    Beantwoorden
  • Waar het om gaat is of de producten echt zo goed zijn als wordt geschetst. Ik gebruik Vemma een paar keer paar jaar als aanvullend vitaminekuurtje op advies ooit van een Osteopaat die stelde dat er vele vitaminepreparaten zijn echter van weinig een wonder verwacht kan worden. Vemma is vlgs de Osteo een sterke Boost echter ook niet aantoonbaar of het veel uitmaakt bij personen die al gezond eten en bewegen. Zo wellicht is er een slimmerik die kan verwijzen naar een onderzoek over Vemma.
    En als Vemma nu niet zo veel zou brengen voor de gezondheid, dat doen de meeste reguliere medicijnen ook niet, die zijn vaak eerder een noodzaak met bijwerkingen.

    Beantwoorden
  • Vemma is echt 100% een oplichters bende. Het trieste van het verhaal is dat het voornamelijk jonge naïeve studenten zijn die onder het mom van ” Big opportunity” worden geronseld. Op de Zuidas Amsterdam werkt een gehele familie samen om zoveel mogelijk arme zieltjes te ronselen. Ik kan niks anders dan concluderen dat het hier echt gaat om een legale vorm van oplichting.

    Beantwoorden
    • je hebt helemaal gelijk! spreek uit eigen ervaring.

      Beantwoorden
  • Nisku2006, goed onderbouwd stukje! Ahum.

    Hoe is het oplichting wanneer mensen zelf een product aanschaffen en in een business stappen zonder reëel beeld? Volgens mij zegt dat niks over VEMMA, maar alles over hoe sommige mensen het aanbieden en andere naïevelingen hier in mee gaan.

    Jij koopt een product via mijn site en ik verdien een commissie. Wil jij het product ook weer aanbieden aan anderen als affiliate, dan help ik jou daarbij omdat ik ook profiteer van jouw salesvolume. Uiteindelijk wordt er altijd een PRODUCT verkocht en mensen kunnen dat doen of niet doen op basis van hun eigen afweging of ze het een geschikt product voor zichzelf vinden. In VEMMA verdien je geen geld aan inschrijvingen en inschrijven is ook gratis.

    Beantwoorden
  • WAAROM IS HET DAN VERBODEN IN ITALIE……
    HET GAAT NIET OM HET PRODUCT DAT IS TOTAAL IRRELEVANT.
    WAAROM WORD HET DAN VOORNAMELIJK AAN JONGE NAIEVE STUDENTEN VOORGELEGD…. THE YOUNG PEOPLE REVOLUTION..
    AKA THE YOUNG PEOPLE IDIOT REVOLUTION…
    EDWARD JIJ VEEL SUCCES MET JE MULTIDOLLAR IMPERIUM ( IN OPBOUW) ;-)

    Beantwoorden
  • Mensen die dit doen, vemma blikjes kopen zijn zelf eindconsument, je bent er ingelokt omdat je verteld werd dat je er groot geld mee kan verdienen. Dit is ook mogelijk, met tonnen geluk. Mensen die dit doen moeten het doen omdat ze het leuk vinden, niet voor het geld, dan kom je er nooit. Helaas trappen veel naievelingen hier gemakkelijk in, en zijn er vele mensen aan het werk om klant te zijn van vemma, terwijl vemma het grote geld in eigen zak steekt.

    Beantwoorden
  • MLM is een mooi woord voor oplichting.
    Mensen die er positief over zijn geloven nog steeds in het too good to be true verhaal.

    Het product wat verkocht wordt is een bijzaak(eigenlijk doet het er niet eens toe).
    De inkomste zijn nieuwe deelnemers, ofwel een pyramide spel.
    En is het legaal? Het mag bestaan, maar er zijn verschillende wetten die MLM inperken.
    Tevens is een MLM in verschillende andere illegaal, dat zegt wat over de betrouwbaarheid, niet?

    Iemand die onderdeel is van een MLM zal er alles aan doen jou te laten geloven dat jij ook gouden bergen kan verdienen.
    Sinds wanneer laten bedrijven compleet onbekennende/onervaren medewerkers maximaal verdienen terwijl een normale werkgever ze op een minimum loon zet?

    Beantwoorden
  • Slecht onderbouwde argumenten stuk voor stuk. Doe eerst je research en kom met feiten, of ga in gesprek met mensen die het al een tijd doen.
    En kom dan je verhaal doen.
    Je kan beter achter een gouden koets lopen, dan achter een stront kar.
    If you want to succeed as bad as you want to breath, then you’ll be succesfull
    Meer woorden ga ik er niet aan vuil makem, het toch een verloren discussie met jullie.
    Een fijne dag.

    Beantwoorden
  • Oh heerlijk om te reageren dat die nisku2006 gewoon werkt tot zn 72e dagelijks klagend over zijn werk en elke dag terug gaat.
    Ze zeggen dat het erger is om een closed mind te hebben dan om blind te zijn.
    Daarbij, Toon schaam je voor duur slecht onderbouwde verhaal zonder feiten.

    Beantwoorden
  • nisku2006 JIJ BENT ECHT EEN FOCKING CLOWN!

    Hahaha wat ben jij echt mega achterlijk zeg. Vemma is helemaal niet verboden in Italie ze doen het daar zelfs super goed ze staan zelfs in de top 10 van waar Vemma het grootst is. https://www.facebook.com/search/str/vemma%20italy/keywords_top
    Nederland staat nog niet eens in de top 15 dus er is nog veel groei hier!

    De enige oplichter die hier rondloopt ben jij met je bullshit die je aan het verkopen bent. Vemma oplichting hahaha. Nou vertel mij eens nisku2006 als Vemma ons zou willen oplichten waarom zouden ze dan 30 dagen GARANTIE geven op hun producten? Je koopt producten klaar. Je verliest geen geld als je iets koopt. Je krijgt er producten voor terug. Als je een nieuw paar schoenen koopt verlies je ook geen geld. Je verkoopt de verve niet. Je drinkt het zelf op en geeft er een paar aan je vrienden om te samplen. Als ze het dan willen bestellen kun jij er credits voor krijgen als ze het via jou website bestellen.

    Vemma is open in 53 landen. Is de officiële sponsor van de phoenix suns, al meerdere malen geweest op de show van dr Oz, werkt samen met michael jordan’s basketball team, met chris powell die een eigen fitnessprogramma heeft waar miljoenen mensen naar kijken. En JIJ denkt dat je slimmer bent dan 53 overheden die vemma onder de loep hebben genomen?

    Btw, illegale bedrijven die niet helemaal kloppen worden gesloten door de overheid. Die kunnen niet 10 jaar overleven en winnen al helemaal geen prijzen. Vemma heeft al meer dan 150 awards gewonnen waaronder award voor gezondste product van 2013, en beste CEO van 2014.

    Beantwoorden
  • Hierbij nog even de link naar alle awards die Vemma heeft gewonnen: Al 159 op dit moment.
    https://www.vemma.com/awards/

    Nog even complimenten voor de schrijver van dit artikel. Er zijn vast een paar mensen afgeschrikt van je negatieve artikel over Vemma. Jammer dat het artikel alleen uit leugens en meningen bestaat en niet uit feiten. MLM is idd pittig maaar gelukkig:

    IS VEMMA GEEN MLM!!!!!!!!! (Multi Level Marketing)
    VEMMA IS AFFILIATE MARKETING!
    JE HOEFT GEEN STARTERPACK TE KOPEN OM VERVOLGENS DIE PRODUCTEN TE VERKOPEN!

    Jullie verdienen ook geld met affiliate marketing dat is de reden waarom jullie zoveel mogelijk bezoekers op jullie website willen omdat jullie daar aan verdienen. Jullie weten super goed dat als jullie een negatief artikel ergens over schrijven jullie veel meer bezoekers krijgen dan dat het positief artikel is. Dus al die bullshit die jullie over Vemma vertellen doen jullie niet om ONS te waarschuwen, maar om ZELF geld te verdienen aan alle bezoekers! Jullie interesseert het geen fuck waar wij ons geld aan uitgeven. Al zouden we al ons geld kwijt raken in een scam of oplichting, nog steeds interesseert het jullie geen fuck, jullie denken alleen aan je zelf met jullie kinderachtige artikel dat met een beetje SEO en negativiteit toch mooi veel bezoekers oplevert. Jullie hebben een hekel aan vemma omdat het een andere vorm van marketing gebruikt dan dat jullie gewend zijn :p

    Nog ff kort samengevat.
    – Vemma had in 2013 221 miljoen omzet en groeit elk jaar
    – Vemma is open en gevestigd in 53 landen
    – Vemma heeft 159 Awards gewonnen
    – Vemma heeft 4 klinische onderzoeken op haar producten laten doen, wat vreemd is aangezien geen enkel welness bedrijf dat verplicht is!
    – Vemma maakt unieke producten die veel te goed zijn om in de supermarkt te liggen.
    – Vemma betaald haar eigen klanten om voor hun de marketing te doen in plaats van dat ze dat geld spenderen aan traditionele marketing zoals reclames en billboards
    – Je hoeft geen cent in vemma te stoppen om er geld mee te verdienen het is affiliate marketing.
    – Je hebt geen verplichtingen en zit nergens aan vast
    – Je hebt 30 dagen geld terug garantie
    – Je hoeft niet elke maand producten af te nemen, maar het is logisch aangezien je een business hebt en producten moet hebben om te samplen
    – Jongeren spenderen al super veel geld aan ongezonde producten, vemma bied jou de mogelijkheid om datzelfde geld wat je anders aan alcohol en ongezonde dranken uitgaf nu aan een gezonder alternatief uit te geven en daardoor de mogelijkheid hebt om er iets geld mee te verdienen.
    – Iedereen die geld verloren heeft in vemma was te lui om de producten terug te sturen, heeft alles zelf opgedronken en geen fuck gedaan.
    – Het is op basis van performance, doe je niks dan verdien je niks. Doe je weinig dan verdien je weinig, doe je heel veel zoals jongens zoals darik alexander en luke hessler nou dan verdien je dus heel veel!
    – Vemma werkt in de US, het werkt in Zweden, het werkt in Oostenrijk, het werkt in Zuid Afrika, het werkt in Duitsland, en ja het werkt ook in Nederland zelfs super goed!
    – Je verkoopt niks je drinkt en promoot!
    – Of jongeren spenderen hun duo lening aan uitgaan en alcohol of ze spenderen het aan gezondere producten who cares!
    – Mijn toekomstige werknemer zal juist trots zijn dat ik aan mijn toekomst aan het werken ben in plaats van elke week lam uit de kroeg te komen.
    – Je doet Vemma in de uren dat je anders op fb zat of series zat te kijken, of bullshit artikelen van de studentenkrant aan het lezen was.

    ZIELIG ARTIKEL DIT BAH!

    Er is veel negativiteit over vemma omdat het werkt! Waar succes is zijn haters. Bekijk vemma maar eens op social media en zie hoe echt het is!

    ps als je bang bent geworden door al die negativiteit over vemma dan ben jij simpelweg niet de juiste persoon hiervoor. Vemma is niet voor iedereen! Helaas kan wel elke domme goudzoeker er aan mee doen en het bedrijf een slechte naam geven aangezien vemma geen controle heeft over wat hun affiliates vertellen.

    Beantwoorden
  • En weg is jullie geloofwaardigheid jullie willen alleen maar geld verdienen met deze website!

    “Met gemiddeld meer dan 10.000 bezoekers per week ligt heel digitaal Groningen voor het oprapen! Wij hebben momenteel drie verschillende bannerruimtes op Studenkrant.org en hebben voor elke banner drie verschillende advertentiemogelijkheden”

    https://studentenkrant.org/adverteren/

    Via SEO veel gratis bezoekers van het internet vissen. Vervolgens al deze mensen advertenties laten zien doormiddel van jawel AFFILIATE MARKETING of BANNERS. Zoals bijv die android banner die jullie hebben. Klikken mensen daar op en kopen ze daar bijv iets of schrijven ze er in dan krijgen jullie credits.

    JULLIE KRAKEN IETS AF WAT JULLIE ZELF OOK DOEN?

    Jullie zijn dus beslist niet onafhankelijk en kunnen totaal geen goed beeld geven over vemma!

    Jullie hebben vemma nooit geprobeerd, hebben er geen succes in gehaald en willen ons daar advies over geven?

    Dat is het zelfde als je een profvoetballer wilt worden en om advies vraagt aan je vader die überhaupt nooit heeft gevoetbald. Haha dan kun je beter advies opnemen van mensen zoals David Beckham en Cristiano Ronaldo.

    Dus mr Van der vaart miss is het verstandig om dit artikel te wijzigen of gewoonweg te verwijderen?

    Kost je wel wat bezoekers, maarja jullie hebben er ja zoveel he ;)

    Met vriendelijke groet,

    BK Boreyko

    Hier meer info over wie ik ben:
    goo.gl/4GXoDO

    Beantwoorden
  • Wat ik me nou echt afvraag he, dat is wat er gebeurt als de affiliate markt verzadigd is.

    Ondanks dat er bij vemma een product in het spel is, wat het legaal maakt, is het eindresultaat waarschijnlijk hetzelfde als bij een piramidespel.

    Er zijn op een gegeven moment geen mensen meer over om te werven voor de markt (aangezien de markt in kwestie zo snel kan groeien).

    De mensen die dan bij vemma onderaan de keten staan en als laatst gewerfd zijn, kunnen niemand meer werven en kunnen daardoor hun investering van een starterpakket niet meer terugverdienen door verder te netwerken.

    Dit zullen heel erg veel mensen zijn die dus min of meer opgelicht zijn.

    De kosten van deze mensen onderaan ‘de piramide’ zullen gaan naar de mensen die meer bovenaan zitten, die daar profijt van maken.

    Duizenden mensen zullen dus uiteindelijk opgelicht zijn als ik dit juist gespeculeerd heb.

    Al dan niet miljoenen mensen aangezien vemma intercontinentaal succes boekt.

    Beantwoorden
  • Vergeet niet dat je minimaal 18 jaar moet zijn om een zaak te mogen starten en de markt dus nooit verzadigd kan worden,en aangezien 70% van alle gebruikers klanten zijn, heeft de gemiddelde Affiliate zijn eigen producten gratis. Maar inderdaad, wanneer er +- 6.000.000.000 mensen vemma kopen en consumeren is de markt verzadigd… Stel nu dat heel de wereld een Starbucks franchise opent, moest ik dan ook een Starbucks franchise openen dan ga ik nooit men 300.000+ investering terugverdienen Ö.. conclusie;b Starbucks is en piramide spel.

    Beantwoorden
  • MLMforum

    Ondertussen is Vemma in de VS gesloten omdat de FTC meent dat het een piramidespel is.

    Ben benieuwd wat voor complottheorieën de vemma gekkies hier aan gaan hangen, om te verklaren dat het 1 groot complot tegen Vemma was en dat de buitenwereld hun sekte niet begrijpt.

    Feit is in elk geval dat hun moederbedrijf pleite is.

    Beantwoorden
  • wou ik net zeggen!

    After the Vemma hearing that was held this Tuesday, the judge took his 3 days to make a decision. Essentially, the injunction was granted in part and denied in part.

    Tom Alkazin argues that the FTC has not met its burden to show he is liable under the FTC Act for Vemma’s operation of a pyramid scheme, and the Court agrees. Accordingly, the Court denies the FTC’s request for a preliminary injunction against Mr. Alkazin with regard to the operation of an illegal pyramid scheme.
    An asset freeze was not warranted by the court due to the fact that the FTC did not provide adequate documentation that Vemma would be deceptive and this would be required.
    A receivor has no longer been granted
    The Court is mindful that allowing the Corporate Defendants to resume operation of their business and unfreezing associated accounts and assets presents a possibility that the business will not succeed and, in that event, if the FTC ultimately is successful on the merits of this case, there would be less money available to satisfy victims.4 But Vemma’s testimony and argument in their briefing that they are capable of, and intend to, operate the business even under the provisions this Court found necessary to safeguard against violations of the FTC Act, supported by evidence that there is some demand for the product when unbundled from the business opportunity, leads the Court to conclude it is appropriate to allow the business to move forward in that fashion. The injunction will not contain a freeze on any of Defendants’ financial accounts.

    Corporate Defendants and their officers, agents, employees, and attorneys, including Defendant Boreyko, and all other persons in active concert or participation with any of them, who receive actual notice of this Order, whether acting directly or indirectly, in connection with the advertising, marketing, promotion, or operation of any Marketing Program, are preliminarily restrained and enjoined from:

    A. Engaging in, participating in, or assisting others in engaging in or participating in, any Marketing Program that:

    Pays compensation for recruiting new members;

    Encourages or incentivizes members to purchase goods or services

    to maintain eligibility for bonuses, rewards, or commissions rather than for resale or personal use;

    3. Induces others to encourage or incentivize members to purchase goods or services to maintain eligibility for bonuses, rewards, or commissions rather than for resale or personal use;

    4. Pays any compensation related to the purchase or sale of goods or services unless the majority of such compensation is derived from sales to or purchases by persons who are not members of the Marketing Program;

    Constitutes a pyramid scheme; or With specific reference to Corporate Defendants’ existing Marketing Program: sells Affiliate Packets; links or ties an Affiliate’s eligibility for bonuses, or the

    Affiliate’s accumulation of bonus qualifying points, to that Affiliate’s purchase of the Corporate Defendants’ product, such as through auto-delivery or Two & Go;
    B. Misrepresenting, or assisting others in misrepresenting, directly or

    indirectly, expressly or by implication, any material fact, including, but not limited to, that consumers who participate in a Marketing Program will or are likely to receive substantial income;

    C. Failing to disclose, clearly and conspicuously, to any prospective member in any Marketing Program to whom any earnings, profits, or sales volume claims have been made:

    1. The number and percentage of Marketing Program members who have made a profit through their participation in the Marketing Program;

    2. The beginning and ending dates when the represented earnings, profits, or sales volume were achieved; and

    3. The average and median amount of profit made by each Marketing Program member;

    D. Furnishing materials to be used in recruiting new members in a Marketing Program that contain false or misleading representations; and

    E. Publishing or disseminating any new marketing or sales materials without prior delivery to the FTC and a five (5) day period for the FTC to review the materials. If the FTC objects to any such materials, Defendants will not use such materials absent approval of the Court, which Defendants shall seek through motion.

    Beantwoorden
  • Pffffffff ik heb niet alles gelezen maar vemma zal vast en goed product leveren anders blijven ze niet bestaan
    Ik zelf doe aan andere mlm
    Ik zal hier niet te veel over uitweiden maar als iedereen goed gaat kijken wat mlm is komen er een stuk verder

    De meeste zelf verdiende miljonairs zitten in de mlm
    De andere miljonairs hebben het met verkoop van goed opgezet bedrijf of hebben het geërfd

    Beantwoorden
  • Your style is unique compared to other people I’ve read stuff from.

    Many thanks for posting when you have the opportunity, Guess I’ll just book
    mark this blog.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.