Oud-hoofdredacteur Randy Martens in bestuur PvdA

Randy Martens
Randy belt met het hoofdkantoor

Bij de Studentenkrant hebben we een neusje voor talent. Dat weten we zelf natuurlijk ook wel. Maar daar werden we maar weer eens in bevestigd toen afgelopen zaterdag onze geliefde oud-hoofdredacteur Randy Martens werd verkozen tot het landelijk bestuur van de PvdA. Hij mag daar de mooie rol van algemeen bestuurslid gaan vervullen.

Naast een fantastische carrière als hoofdredacteur vond Randy de afgelopen jaren ook tijd om in de gemeenteraad van Groningen zitting te nemen. Natuurlijk namens de PvdA en natuurlijk hebben wij geen idee wat hij daar eigenlijk deed.

Wij gaan er in ieder geval van uit dat de subsidiekraan vanuit de PvdA naar de Studentenkrant in de komende jaren flink wordt opengedraaid en zoeken alvast een nieuw optrekje.