Soppen, Liefde & RelatiesTips & Tricks

Mobiele wingman

BroApp

Vrouwen zijn fantastisch. Natuurlijk. Sinds de eerste Neanderthalers slepen we dankbaar elke nacht zo’n exemplaar mee naar huis. Maar hoe leuk is het nou om te Whatsappen met je vriendin? Niemand whappt vrijwillig ‘slaap lekker lieverd’, terwijl hij bij zijn vrienden zit. Wij mannen gaan spaarzaam om met onze kostbare momenten van vrije tijd. En terwijl je whappt met je aanstaande ex had je ook een slokje bier kunnen nemen. Of een winnende goal met Fifa kunnen maken.

In het land van de kangaroos, boomerangs, golven en koningen hebben een paar techbro’s de beste app ooit uitgebracht: deĀ BroApp. Deze manvriendelijke app stuurt je vriendin automatisch persoonlijke berichtjes, zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen. Zo hou jij tijd over voor de dingen in het leven die echt belangrijk zijn.

Natuurlijk ben je dan bang dat je betrapt wordt, maar de digitale wingman is slim. De app herkent het wifi-netwerk van je vriendin, en stuurt dus geen berichtjes als je bij haar thuis bent. Het verstuurt ook geen berichtjes als je net zelf een hebt gestuurd en het heeft een superdeluxe hypermoderne ‘intrusion detector’, waarvan wij ook geen idee hebben wat het doet.

Naast de standaard berichtjes die kunnen worden verstuurd kun je ook berichten klaarzetten die dan op vooraf ingestelde tijden worden verstuurd. Super handig!

Zijn er dan echt helemaal geen nadelen? Helaas wel. De app is namelijk op dit moment alleen nog maar beschikbaar voor Android. Alle iPhone gebruikers zullen hun vriendin voorlopig dus handmatig moeten blijven whappen. Als een fucking Neanderthaler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.