Actueel

Alweer een nieuwe site

Nog geen jaar geleden blaasten bloezen bliezen we onze site nieuw leven in. Dat was zo’n succes dat we het gewoon nog een keer doen! Dus hebben we onze webfeut vannacht aan het werk gezet (vond die niet erg, kon die alvast oefenen met wakker blijven voor de Super Bowl van vanavond) en nu staat er een superstrakke nieuwe site, vinden jullie niet?

Maar bij een nieuwe site hoort natuurlijk ook een nieuwe webredactie. Althans, we breiden hem gewoon uit met twee fantastische nieuwe redacteuren, de we graag aan jullie voorstellen.

Drukwerk

Kaaries van Stouten

Je hebt haar hier al eens eerder gezien, en je hebt al vaker over haar gedroomd. Deze stoeipoes heeft een geldingsdrang om bang van te worden, maar dat hoeft niet, want ze is een heel aaibaar poesje hoor. Kaaries schrijft over álles: kinderen, bodybuilders en veiligheidsgordels; ze zal je altijd weten te boeien.

willemwest

Willem West

Doe de groeten aan Lucky Luke, want Willem West is in town! Bedeesd observeert hij de ruimte onder de rand van zijn hoed vandaan, en pent hij vervolgens vlijmscherp zijn verhaal. Hij is terug van weggeweest en wij kijken reikhalzend uit naar zijn verhalen. Welcome home, cowboy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.