Ben Hard

Ben Hard: Chocolademousse

Ben-Hard

[dropcap]M[/dropcap]ijn huisgenoot had het geniale idee om een ‘hospiteerborrel’ te organiseren. Maar dan niet zomaar een hospiteerborrel, want niemand van ons is van plan om anytime soon te verhuizen, maar het moest een borrel worden puur voor ons vermaak. En om geile hertjes te scoren natuurlijk.

Toen ik een week later na een bezoekje aan een van mijn ‘vriendinnetjes’ thuis kwam, stond de keet zo goed als vol. Direct drukte mijn huisgenoot me een biertje in mijn handen en vertelde mij zijn masterplan. In ons huis stonden namelijk zeven gasten en vijftien hertjes. Allen hadden het verzoek gekregen een alcoholische versnapering mee te nemen die hen typeert. Dit resulteerde in een tafel vol sterke drank en een keuze uit vijftien hertjes in alle soorten en maten. Maar dan ook echt in alle maten, mijn huisgenoot houdt namelijk van vol en als ik vol zeg bedoel ik dat ze spontaan beginnen te knorren, zo vol. Terug naar het plan: want waarom had hij in godsnaam zeven gasten uitgenodigd? Volgens hem, om het zo echt mogelijk te laten lijken. Eigenlijk boeide het me allemaal niet zo veel, ik had die dag al geneukt, dus de kippetjes mochten mijn huisgenoten verdelen, maar gratis drank sla ik niet af. Ik liep naar de dranktafel en voor ik mijn eerste glas had ingeschonken stond het eerste wanhopige sletje al naast me. ‘Jij bent Ben hè. Je bent laatst met mijn clubgenootje mee naar huis gegaan.’ Het meisje keek me met haar grote bruine ogen zaadvragend aan en ik kreeg bijna medelijden met haar, hoe makkelijk kun je zijn. Gelukkig kwam mijn huisgenoot me uit mijn lijden verlossen en probeerde het meisje over te halen om een drankspelletje met hem te spelen. Fijn, kan ik even gaan zeiken.

Terwijl ik de wc uitloop komt het sletje op me af lopen en duwt me terug de wc in. Ze kijkt vastberaden en ik laat haar maar begaan. Behendig maakt ze mijn broek los, kijkt me ondeugend aan en neemt mijn half harde in haar mond. Ruig begint ze erop te zuigen. Ze kijkt omhoog, pakt mijn knots vast, haalt hem uit haar mondje rochelt een keer en spuugt erop, om vervolgens weer als een opgevoerde stofzuiger aan te lurken. Na tien seconden word ik zo slap als een doodgeslagen zeehondje en druk ik haar van me af. Met een niet-begrijpende uitdrukking op haar gezicht laat ik haar achter in de wc en besluit ik er maar het beste van te maken door het op het zuipen te zetten.

De rest van de avond gaat als een waas voorbij. Ergens rond een uur of vijf uur in de ochtend, wanneer er meer alcohol dan bloed in mijn lijf stroomt, beleef ik een helder moment. Ik kijk om me heen en het is één grote tyfuszooi: braakjes in de hoek, kapotte glazen, overvolle asbakken, de tv ligt op de grond en op de bank zie ik mijn huisgenoot zitten. Zijn hand ligt op het op en neer bewegend blond bosje haar in zijn schoot. Ik besluit de mand in te gaan. Als ik mijn kamer binnenloop, ligt het sletje van eerder in mijn bed. Dit begint wat vervelend te worden. Ik maak haar wakker en vertel haar dat ze moet gaan. Ik plof neer op bed en flikker direct in slaap. Dan word ik wakker omdat al het bloed naar mijn pik stroomt. Ik kijk naar beneden en zie hoe het sletje me pijpt, dit keer rustiger. Als ze merkt dat ik wakker ben, begint ze weer harder te zuigen. Ik vertel haar dat ze zachtjes moet doen. Het laatste beetje bloed dat mijn hersenen nog draaiende houdt, stroomt naar mijn pik en ik voel hoe mijn buks zich klaarmaakt om te spuiten. Dan stopt ze en kreunt ze dat ik haar moet neuken. Als je het zo fucking graag wil, kan je het krijgen ook, godverdomme. Langzaam kom ik omhoog om haar doggy-style te doen. Terwijl ze voorover bukt, pak ik mijn harde en richt hem op haar anusje. Fuck it, deze chick verdient ook niet meer dan in haar reet geneukt te worden. Ik pak haar haar vast en ram mijn harde knots in haar chocolademousse. Ze kreunt en draait zich om. Terwijl ik het laatste sprankje hoop uit haar ogen neuk, zegt ze zacht: ‘nu krijg ik de kamer zeker niet meer?’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.