Tien Geboden

De 10 beste banken

10-geboden

Ook bij de Studentenkrant proberen wij ons steentje bij te dragen aan het oplossen van de Bankencrisis. De tien beste banken op een rijtje.

  1. De driezitsbank in het SK kantoor
    Ah, de bank in het SK kantoor. Geboorteplaats van vele vruchtbare ideeën voor de krant. Verwekplaats voor vele KEI-week one-night stand ongelukjes. Broedplaats van vele bacteriën. Deze bank is onze steun en toeverlaat.
  2. De bangelijke bank
    Seksstandje voor zwangere vrouwen. Hij ligt op zijn rug met de benen lichtjes gespreid. Zij zit overdwars op hem en leunt een beetje naar achteren, steunend op de handen. Waarom het een ‘bangelijke’ bank is, is niemand duidelijk.
  3. De zandbank
    Zandbanken zijn leuk want er liggen vaak zeehondjes op. En ze zijn nuttig, want ze zorgen voor een natuurlijke kustverdediging.
  4. De bloedbank
    Net geen podiumplaats voor de bloedbank. Bij de bloedbank kun je onbeperkt gratis koekjes, gebak, appelkoeken, koffie en thee krijgen. Je moet er alleen wel 15 minuten voor met een naald in je arm in een stoel liggen en kijken hoe je eigen bloed uit je lichaam sijpelt.
  5. Elfenbankje
    Geheel in het thema van de herfst, staat het elfenbankje (Trametes Versicolor) op nummer 5. Een elfenbankje is een paddestoel, van 3 tot 8 centimeter groot. Elfenbankjes zouden prostaatkanker kunnen genezen.
  6. De parkbank
    De degelijke, solide parkbank is goed voor een potje filosoferen, een potje stiekem zoenen in het donker, en is een favoriete slaapplaats van vele daklozen.
  7. De spermabank
    De spermabank scoort een matige zevende plek in dit rijtje. Het blijkt dus dat je geen geld krijgt voor je zaad, je je naam achter moet laten om je eventueel door je koters te laten vinden en je niet meer mag kiezen wie jouw zaad wel of niet in mag laten brengen. Gewoon kut dus.
  8. De onderzoeksbank
    Iets minder erg dan de pijnbank en de strafbank, maar dit is ook geen bank waar je graag op ligt. Denk je de verhalen in die een onderzoeksbank in een huisartsenpraktijk je allemaal zou kunnen vertellen als hij kon praten.
  9. De strafbank
    De strafbank wordt gebruikt in ijshockey. Het is een hokje waarin bestrafte ijshockeyspelers en strafbank-officials zitten. De strafbank staat op nummer negen omdat het gênant is om je erin te bevinden
  10. De pijnbank
    De pijnbank staat het laagst omdat hij niet zo cool i. Verdachten werden gemarteld op de pijnbank met vuurtoortsen, tangen en andere niet gezellige apparatuur. En als dat niet werkte, werd je erop uitgerekt met behulp van kettingen en een draairad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.