Ben Hard

Ben Hard: In Diana Jones

Ben-Hard

[dropcap]D[/dropcap]e laatste tijd verveel ik me een beetje. De doorsnee chicks die ik in de Blauwe of de Negende oppik, kunnen mijn behoeften niet langer vervullen. Het is wel lekker, maar altijd hetzelfde en nooit genoeg. Ik wil iets anders, iets nieuws. En met die gedachte stap ik naakt en met een enorme, kloppende paal tussen mijn benen de woonkamer van een maat van me binnen.

Hij is bezig met de opnamen van de pornofilm In Diana Jones, en heeft me een rol gegeven. Voor me staat mijn tegenspeelster, gekleed in slechts een cowboyhoed en met een zweep in haar hand. Lang blond haar, enorme jopen, stijve tepels en een appetijtelijk uitziend gladgeschoren poesje. Haar ogen glijden langs mijn lichaam omlaag en weer omhoog terwijl ze met haar vingers over haar al druipende kut streelt. Dan krullen haar lippen zich tot een ondeugende glimlach. Dit gaat dolle pret worden.

‘Goed, we gaan even improviseren jongens’, zegt de regisseur. Kiona, schat, je mag beginnen. We draaien vanaf nu.’ Kiona loop naar me toe, duwt me op de bank en schopt mijn benen uit elkaar. ‘Ben je er klaar voor, jochie?’ vraagt ze. Dan knielt ze neer en begint ze me met één hand behendig af te trekken. Met haar andere hand kneedt ze zachtjes mijn ballen. Ze geeft een kusje op mijn eikel, en een siddering schiet door mijn lul. Vervolgens begint ze me af te zuigen als een stofzuiger. Haar warme, vochtige mond voelt heerlijk aan. Ik kreun en grijp op haar achterhoofd een handvol haar vast. Met zaadvragende ogen kijkt ze omhoog. Hier is een professional aan het werk. Ik word gek, ik moet haar nú neuken. Maar dat laat ze nog niet toe. ‘Ga liggen’, beveelt ze. Braaf ga ik languit op de bank liggen.

In één beweging gaat ze op mijn gezicht zitten. Ik geef een pets op haar machtige kont en begin haar overal te likken. Ik zuig aan haar klit, knabbel er zachtjes op, lik haar geile kutje en proef het zoete sap op mijn lippen. Ik voel me net Sjakie in de Chocoladefabriek. Kiona hijgt en kreunt. ‘Oh jaa, Ben, ga door. Ik smeek het je!’ Haar tieten deinen op en neer en ze geniet zichtbaar. Ik voel mijn pik nog harder worden dan hij al was. Nu kan ik echt niet langer wachten. Ik zeg dat ze op handen en knieën op de grond moet zitten.

Dan ram ik mijn genotsknots bij haar naar binnen. Er komt een kreetje van genot uit haar keel. Ik pak haar meloenen vast en voel haar stijve tepels tegen mijn vingertoppen. Ze is heerlijk strak en nat vanbinnen. Ze jammert en smeekt om genade met een stem die druipt van geilheid. Na een paar minuten zegt ze me dat ik weer op mijn rug moet gaan liggen. Ze gaat andersom op me zitten en berijdt me met alles dat ze in zich heeft. Ik voel haar warme kutvocht over mijn ballen sijpelen. Ik hou het niet meer uit en ik spuit mijn zaad met windkracht 10 bij haar naar binnen.

‘Goed, stop maar jongens, dat doen we even over’, roept Joris, de regisseur. ‘Neem even pauze, met een half uur beginnen we weer.’ Kiona stijgt af en loopt naar Joris. Mijn sperma en haar eigen vocht loopt in straaltjes langs haar dijen naar beneden. Ze begint Joris liefdevol te zoenen. ‘Dat deed je geweldig mop’, zegt Joris tegen haar. ‘Koffie?’ Kiona neemt de koffiemok aan en zegt: ‘morgenochtend gaan we met mijn ouders naar de kerk, niet vergeten he.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.