Recensie

Ylvis

Hadden we de afgelopen jaren The Lonely Island, die hiphop en de liefde voor autotune wisten te persifleren met hits als “I’m on a boat” en “I just had sex”; nu hebben we Ylvis die de uitstapjes van de moderne popmuziek op de hak neemt. In popmuzikale perfecte producties verdiept Ylvis zich in het dierrenrijk en de vos in het bijzonder, filosoferen zij over de betekenis van Stonehenge en bejubelen zij Jan Egeland, wie kent hem niet?

Ylvis legt de leegheid van de moderne popmuziek bloot door nog slechtere teksten aan armzalige onderwerpen te koppelen en deze net zo inspirerend te maken als de gemiddelde genomineerde artiesten op de MTV Awards dat doen. De humor is flauw en, ondanks de niet van echt te onderscheiden muzikale kwaliteit, zorgt de aritmische zang ervoor dat je er toch al snel klaar mee bent.

Toch is Ylvis een absolute aanrader. Zorg dat je met je vrienden in een verschrikkelijk melige bui bent en al een aantal potten bier achter de kiezen hebt en je hebt een gegarandeerd extra uurtje vermaak met de kritische teksten van Ylvis. Toevoegen aan je YouTube “later bekijken” afspeellijst dus!

ylvis

Een gedachte over “Ylvis

  • kijk op you tube alles van hun ze zijn geweldig ze hebben een eigen talk show en al en zelfs een cabbaret dvd :D dus wat wil je nog meer

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.