Ben Hard

Ben Hard: Sprakeloos

Ben-Hard

[dropcap]N[/dropcap]aast me staat m’n maat helemaal uit zijn plaat te gaan op één of ander technonummer. Ik kijk verveeld naar mijn biertje en besluit dat het tijd is om er nog maar één te halen.

Aan de bar valt ze me pas op. Donkere, lange krullen die glooiend naar beneden vallen. Zo lang, dat zelfs haar bloedgeile heupen geaccentueerd worden. Onze ogen ontmoeten elkaar heel even, die van haar dwalen snel weer af. Haar zaadvragende ogen kan ik niet meer uit mijn gedachte krijgen. Als ik bedenk wat ik allemaal met haar zou willen doen begint mijn lul in mijn broek om ruimte te schreeuwen.

Als ik me om wil draaien om terug te lopen bots ik vol met mijn erectie tegen haar aan. ‘Ik heb je wel gezien, hoor’, fluistert ze in mijn oor, ‘jij bent van mij vannacht, mijn kutje is de hele dag al nat.’ Ik pak haar hand en loods haar door de drukte. Wanneer ze al lopend zachtjes haar hand over mijn lul wrijft knapt mijn testosterontoorts bijna uit mijn broek.

Als we de stad uitfietsen voel ik hoe mijn riem wordt losgemaakt en hoe ze me begint af te rukken. Geiler dan ooit pleur ik m’n fiets neer en zo snel als we kunnen rennen we naar de slaapkamer. ‘Ik wil dat je me neemt, zo hard als je kan’, kreunt ze als ze zichzelf begint te vingeren. Ik spring op haar en druk mijn knoeperd in haar kletsnatte kut. ‘Ik wil je lul spuitend in m’n mond, in m’n kut en in m’n kont, ik wil je overal in’, gilt ze het uit als haar eerste orgasme de vloedgolven kutvocht langs mijn pik naar buiten drukt. Ik zet haar op haar knieën en begin bruut haar geile bekkie te neuken.

Dan gaat haar telefoon en terwijl ze mijn bewegingen overneemt neemt ze op. Ik word op het bed geduwd en eerlijk, ik ben nog nooit zo geil bereden. Deze chick is de eerste die mij neemt, in plaats van andersom. Terwijl haar kreunen wel door moeten klinken aan de andere kant van de lijn neukt ze mij steeds harder en ook ik begin mijn climax te bereiken. ‘Vind je geil he!’, gilt ze in de telefoon als ze voor de tweede keer klaarkomt. Of dat aan de telefoon is gericht of aan mij weet ik niet, maar diep in haar kut worden de eerste stralen geloosd. ‘Ik ben bijna klaar schat, ik kom zo naar je toe’, zegt ze in de telefoon. Mijn lul blijft rechtop staan, klaar voor de tweede ronde. ‘Ik moet gaan, mijn vriend wacht op me’. Sprakeloos blijf ik alleen achter op bed en besluit me nog maar een keer af te rukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.