Soppen, Liefde & RelatiesSport

Naakte mannen zieken amateurwedstrijd

Een aantal corpsballen van Forward, de voetbalclub van studentenvereniging Vindicat, zijn zaterdagmiddag poedelnaakt het veld opgerend waarop de voetbaldames van Knickerbockers 2 en Oranje Nassau 2 tegen elkaar aan het spelen waren.

Toen de mannen voor de eerste keer in hun adamskostuum het veld betraden kon er nog wel om gelachen worden. Na de tweede naakte ereronde was de lol er al wel enigszins vanaf, en kregen de exhibitionisten een waarschuwing. Bij de derde streakpoging was de scheidsrechter er echter helemaal klaar mee en staakte hij de wedstrijd.

“Die jongens van Forward hadden duidelijk een biertje teveel gedronken”, aldus de coach van Knickerbockers 2, Jeremy Zeelen, tegenover The Post Online. “De eerste keer kon ik er nog wel om lachen. Maar nadat de scheidsrechter had aangegeven dat hij de wedstrijd zou gaan staken als het nog een keer zou gebeuren, hoopte ik wel dat ze zich zouden gedragen. De scheidsrechter was een 17-jarige jongen met een rapporteur langs de kant en in het veld stonden een hoop meiden van 15 en 16 jaar oud.” Volgens de trainer gaat de tuchtcommissie zich nu over het incident buigen.

Benieuwd naar de foto’s van de naaktloperij? Begeef u dan naar de webstek van The Post Online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.