Tien Geboden

Doe het op locatie

10-geboden-rubriek

De zomer komt er weer aan en dat betekent maar één ding, geile neukseks. In het openbaar. De SK helpt je met de top tien om in het en plein public seks te hebben.

  1. De Martinitoren. Je hoogtepunt op het hoogste punt van Groningen.
  2. De Prinsentuin. Omsloten door heggen, kun je passievol de liefde bedrijven met je prins(es) op een bed van rozen. Romantisch, n’est ce pas?
  3. De Blauwe Engel. Het stinkt er en dampt van de corpulente korpslichamen, maar er zijn donkere hoekjes in overvloed. Voor de diehards raden we de WC’s aan.
  4. De UB. Ontzettend clichématig, afgetrapt en zeker niet origineel. Maar elke zichzelf respecterende student moet een keer seks hebben gehad in de WC’s van de UB.
  5. Het Noorderplantsoen. Overdag  is het er veel te druk om ongegeneerd porno te maken, maar ’s avonds is hier alles mogelijk. Extra pluspunten als je het klimrek gebruikt.
  6.  De Senaatskamer van het Academiegebouw. Staat op het wensenlijstje van velen, maar slechts een enkeling heeft zich er echt aan gewaagd. Sleutel op te halen bij de portiers.
  7. Hoornseplas. Dit plekje is een tijdje zo gewild geweest als buitenseksplaats dat de gemeente maatregelen heeft moeten nemen. Maar daar laat jij je niet door tegenhouden toch?
  8. Grote zaal van Pathé. Geen idee hoe je het ongemerkt kunt doen, maar als je op de aandacht kickt, is dit een aanrader.
  9. De Papengang. ‘s Ochtends kun je er kogelhulzen en condooms oprapen. Deze kinky combinatie is niet voor iedereen weggelegd, maar als jij fifty shades inspirerend vond, moet je dit zeker eens doen.
  10. Het bordes van het Stadshuis. Because fuck you. That’s why.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.