Ben Hard: Bestuurservaring

Ben-Hard

[dropcap]T[/dropcap]oen ik de Tap binnenliep had ik het al opgegeven. Mijn harde paal zal vannacht van niks anders kunnen genieten dan mijn rechterhand en de tabbladen die nog openstaan op mijn laptop.

Ik wil mijn laatste bier naar binnen gieten als ik een chick spot met hetzelfde pijpmondje als dat geile wijf op tabblad nr. 2. In haar bestuurspak staat ze sexy te dansen. Haar iets te strakke rokje omsluit haar sappige billen en gunt me bijna een blik op haar vast al natte string. Ik wil niets anders dan dat colbertje van haar glorieuze tieten afscheuren, maar zij blijft zelfverzekerd dansen. Haar tempo versnelt zich en haar ogen vallen op mij.

Met haar volle borsten uitdagend vooruit, loopt ze op me af. Het liefste had ik haar direct over de bar genomen, maar als ze “ga je mee” in mijn oor hijgt kan ik niks anders doen dan haar volgen. Met een pik die bijna uit mijn broek knalt, loop ik mee naar buiten.

Mijn geilheid bereikt zijn hoogtepunt en uit pure lust duw haar een steegje in. Met hongerige ogen kijkt ze me aan als ik hardhandig haar rokje omhoog duw. Een hand speelt met haar stevige tieten en harde tepels terwijl ik met de ander haar string opzij schuif. Als een heroïnehoer met haar laatste shot pomp ik mijn kloppende lul naar binnen. Een genotzuchtige kreun ontsnapt haar mond, maar haar handen duwen me weg. Ze houdt een bos sleutels voor mijn gezicht en fluistert buitenadem: “met jou ga ik nog een fantasietje uitleven.”

Mijn lus is nog vochtig van haar natte poes als ik mijn broek dichtknoop en haar een kantoorpand binnen volg. Drie verdiepingen omhoog is me bijna te veel voor een vlugge wip, maar haar deinende achterwerk maakt dat ik niks anders wil dan haar mijn pik laten voelen.

Eenmaal binnen zie ik dat we in haar bestuurskamer zijn. Haar fantasie begint vorm te krijgen als ze kundig mijn broek los maakt. Mijn enorme paal is bijna paars wanneer zij haar mondje er op zet en haar eigen vocht aflikt. Retegeil kijkt ze naar me op en bewerkt mijn ballen met haar tong. Met mijn broek op mijn enkels gooi ik verschillende jaarverslagen van tafel en buig haar over haar eigen bureau.

Verlangend kijkt ze achterom. Een ‘oh’ blijft in haar keel steken wanneer ik mijn full size dick bij haar naar binnen duw. Ik druk mijn hand stevig om haar mond om haar gekreun te dempen en bewerk met de ander haar lekkere billen. Genietend stoot ik mezelf naar een hoogtepunt als zij zich plotseling omdraait en me wederom van zich af werkt.

Nog nahijgend duwt ze me op het bureau. Ondeugend kijkt ze me aan terwijl ze met de das van een bestuursgenoot mijn handen vastbindt. Mijn polsen zitten vast boven mijn hoofd en ik kan niks anders doen dan kijken. Ze likt het voorvocht van mijn eikel voordat ze zich langzaam uitkleed.

Mijn lul staat omhoog als een vlezige toren van Pisa. Bezeten begint ze me te berijden als een jockey met de finish in zicht. Vastgesnoerd kan ik niet in haar geile borsten knijpen, maar zij duwt haar harde tepel in mijn mond waar ik gretig aan zuig. Ik zie haar mond nog de woorden ‘Oh mijn god’ vormen voor ze trillend klaarkomt. Zelf sta ik op het punt haar vol te spuiten als ze opstaat en de hete witte stralen uit me trekt. Wat een geile fantasie.

Machteloos en buitenadem kijk ik hoe zij haar kleren bij elkaar graait en zich aankleedt. Warm dampend zaad druipt van mijn buik terwijl ze mijn polsen bevrijdt uit de knopen van de das. Ik heb mijn broek nog op mijn enkels wanneer zij al in de deuropening staat. Ze kijkt om, en met dat pijpmondje als die chick op tabblad 2 zegt ze: “Je komt er zelf wel uit he?!”