Neon Splashtastic

De dag waar menig student smachtend naar uit had gekeken, was eindelijk daar. Een kleurenexplosie met een resultaat waarop Jack the Dripper nog jaloers zou zijn. Dit onder het genot van wat snoepjes hier en daar. De wondere NeonSplash-wereld heet u welkom.

_MG_7912bewerkt-1

Buitenstaanders zullen vooral bekend zijn met de kritiek; deze was nadien niet van de lucht. In de rij staan was volgens menigeen een drama en de garderobe werd praktisch onbemand gelaten. Mensen werden benauwd in de wachtrij richting de ticketcontrole en er dreigde paniek te ontstaan. Hierop werd besloten de toegangspoorten wijd open te zetten zodat iedereen simpelweg naar binnen kon wandelen zonder controle. Een slimme zet: echte paniek bleef uit waardoor de gevolgen, enkele braakjes hier en daar, nog waren te overzien.

De organisatie heeft op Facebook haar fout toegegeven en excuses aangeboden. En wie zijn wij dan om dit vervolgens niet te aanvaarden? Eenmaal op het feest zat de stemming er lekker in. Terwijl de verfkanonnen om twee uur liters gele, roze en blauwe neonverf in het rond spoten, ging het publiek helemaal los. Waar de Groningse Student over het algemeen erg ijdel is, werd dat bij NeonSplash volledig losgelaten. Bescheiden aan de kant staan was geen optie: ‘van top tot teen in neonkleuren naar huis zal je!’ leek het massaal gehanteerde motto te zijn. Legers studenten bestormden elkaar met handgranaten in de vorm van verfbussen. Kiene studenten hadden zich bewapend met Super Soakers vol verf richting het feest begeven. Ook zelf meegebrachte verf kwam door de slappe beveiliging.

Het resultaat mocht er zijn: half Groningen kwam zaterdagochtend besmeurd met neonverf thuis. Vet concept, volgend jaar herhaling? We vertrouwen erop dat de organisatie dan iets beter uit de verf komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.