Thema KEI bekend: Colour your KEI

Het dagelijks bestuur van de KEI heeft tijdens haar constitutieborrel dan eindelijk het thema van de 45e KEI-week bekengemaakt: Colour your KEI. Hiermee willen zij de komende KEI-week in een nieuw jasje steken. “Iedereen kleurt de KEI-week en zijn studententijd in zoals hij dat graag wil” aldus de KEI zelf.

Enkele veranderingen ten opzichte van voorgaande jaren zullen wel worden doorgevoerd. Zo zal het evenement FatalAttraction een compleet andere opzet krijgen in de vorm van ‘The KEI to your Future’. Bij dit evenement zullen studeren en het combineren van studie met nevenactiviteiten centraal staan. KEI-lopers zullen door middel van workshops en lezingen door succesvolle ondernemers en sporters worden voorbereid op de studententijd in Groningen.

Liefde, seks en genotsmiddelen worden tijdens de KEI-week 2013 zeker niet over het hoofd gezien. Het evenement Fatal Attraction komt dan wel te vervallen voor het evenement The KEI to your Future, maar de inhoud van Fatal Attraction wordt verplaatst naar de Poolparty. Tijdens de Poolparty zullen de onderwerpen liefde, seks en genotsmiddelen op een ontspannen manier aan bod komen. Verder zal het vorig jaar geïntroduceerde culturele event, het Open Air Festival, in de KEI-week van 2013 wederom plaatsvinden op het Ebbingekwartierterrein aan het Boterdiep. Met meerdere podia, workshops, informatiekraampjes en genoeg ruimte om te relaxen wordt een festivalsfeer gecreëerd voor KEI-lopers.

De KEI is hard op zoek naar mensen die hun team komen versterken. Misschien iets voor jou? Ga dan naar de website van de KEI voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.