Datingsites

Voor ieder wat wils

Op ieder potje past een dekseltje. Daarom is er voor iedere groep mensen wel een geschikte datingsite te vinden op het internet. Scoor je date voor Valentijnsdag op een van deze sites.

Datingsite

Second Love

www.secondlove.nl

Monogaam is monotoon, vindt Second Love. Deze datingsite is toegespitst op de groep mensen die in een relatie zit, maar de sleur wil doorbreken door een spannend avontuurtje met een ander te beleven naast hun partner. Daarnaast kun je er ook ‘gewoon’ daten. Het vreemdgaan met een ander zorgt ervoor dat de eigen relatie weer een nieuwe boost krijgt, aldus een lid van de datingsite. Vreemdgaan moet je echter niet doen met een bekende, maar met een volslagen onbekende. SL creeërt deze omgeving. De vreemdganger die zijn of haar lusten wil botvieren via deze site, moet daar echter flink voor dokken: een abonnement van twee maanden kost zeventig euro. Saillant detail: de poll op de homepage van Second Love stelt haar leden de vraag met wie zij de feestdagen hebben doorgebracht: hun partner of hun minnaar/minnares. 46% van de stemmers koos voor hun partner, 44% voor de minnaar/minnares en 10% koos voor geen van beiden.

The Daily Diaper

www.dailydiapers.com

Deze datingsite steekt toch wel met kop en schouders boven de rest uit, want hier hebben namelijk alle leden een fetish voor luiers. De site omschrijft de doelgroep als ‘adult babies, diaper lovers, big kids’ en ‘mommies and daddies.’ Mommies en daddies hebben hierbij de dominante rol, ze moeten de luiers verschonen van de baby’s, doen ze in bad en geven ze billenkoek. Ook kun je er ‘amateur diaper video’s’ bekijken. Wat je ermee moet, dat weten wij ook niet, maar het is in ieder geval goed dat ook deze mensen elkaar weten te vinden via deze datingsite.

Women Behind Bars

www.womenbehindbars.com

Ben je meer op zoek naar een wel heel erg stoute vrouw? Dan is Women Behind Bars misschien iets voor je. Alle vrouwen op deze datingsite zijn veroordeeld tot een gevangenisstraf. Helaas mag de site niet openbaar maken waarvoor ze vastzitten, dus je moet maar gewoon gokken wie een nog wel acceptabel misdrijf heeft gepleegd, en wie je echt uit de weg moet gaan. De datum waarop de vrouwen vrijkomen, staat in hun profiel, dus daar kun je het wel een beetje aan peilen. Steel de show op ieder feestje met je stoere, auto’s stelende vriendin. De site biedt de optie om penvrienden te worden met de dame van je keuze. In totaal mag je zes vrouwen schrijven voor een zacht prijsje: drie dollar per adres.

Mooie Mensen

www.mooiemensen.com

Op de datingsite van Mooie Mensen kun je alleen maar een profiel aanmaken als de moderator je aantrekkelijk genoeg heeft bevonden. Het idee achter deze site is dat aantrekkelijke mensen elkaar in een veilige omgeving kunnen ontmoeten, zonder dat ze worden lastig gevallen door minder aantrekkelijke mensen die hun aandacht willen, en geen afwijzing kunnen verdragen. Tjeerd de Jong, de oprichter van Mooie Mensen claimt dat sommige leden van zijn datingsite zo oogverblindend mooi zijn dat zij regelmatig worden benaderd door reclamebureu’s, castingbureau’s, fotografen en televisiemakers. De term ‘Darwin dating’ zwerft al rond op het internet om het fenomeen van daten onder exlucief de superaantrekkelijken mee aan te duiden. Lid worden kost een tientje per maand.

Tijdloze Liefde

www.tijdlozeliefde.nl

Dit is een datingsite voor oudere vrouwen die (veel) jongere mannen zoeken, of andersom. Vrouwen op deze site zijn 40 jaar of ouder, en mannen zijn 25 tot 50 jaar. De bedenker van deze website vond de concurrentiestrijd tussen oudere en jongere vrouwen op datingsites een oneerlijke. Deze oudere vrouwen kunnen nu terecht bij Tijdloze Liefde. Een reden waarom oudere vrouwen vaak jongere mannen willen is omdat mannen van hun eigen leeftijd veel dingen niet meer kunnen of willen, zoals tot laat in de avond dansen of prestaties leveren in bed, aldus een artikel uit de Volkskrant over deze site is. Voor 25 euro per maand kan ook jij een lekkere MILF aan de haak slaan.

Love Me, Love My Pets

www.lovemelovemypets.com

Uiteraard is er ook gedacht aan de eenzame kattenvrouwtjes op deze planeet: zij kunnen zich aanmelden voor de datingsite Love Me, Love My Pets. Voor een lidmaatschap van deze site hoef je helemaal niets te betalen. Op deze datingsite waren vooral veel oudere, gescheiden vrouwen rond. Het is de moeite waard om in een vrij uurtje op deze site de profielen van de leden te bekijken. Een gescheiden vrouw uit Tennessee beschrijft zichzelf als: ‘I am overweight, but I am not so fat I can’t walk or move.’ America at it’s finest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.