Ben Hard: Spotted UB

Ben-Hard

[dropcap]T[/dropcap]wee vrienden vinden dit bericht leuk. Hoewel ze hun laatste poezie waarschijnlijk in 6VWO hebben gelezen, kunnen ze dit gedicht wel waarderen. Ik klik op ‘lees meer’ en laat mijn ogen glijden over het scherm. ‘Bibliotheek’ rijmt inderdaad op ‘keek’ en ‘ga je mee?’ op ‘WC’. Ik vraag me af hoeveel van deze Sinterklaasgedichten uiteindelijk tot een date op de Vierde leiden en of deze droeftoeters ook met een rijmwoordenboek onder de arm in de Shooters staan. Waarom zit ik dit uberhaupt te lezen? Aan de bult in mijn Zara-jeans te zien, had ik thuis in bed moeten liggen met een vrouw of een sok. Als je zo brak bent als ik, zijn die twee inwisselbaar.

Maar nee. Hoewel ik me gisteren volledig naar de Mavo heb gezopen, moest ik vanochtend perse afspreken in de UB met die chick die ik had leren kennen in de week dat ik abonnee van Gyas was. Mijn hoofd staat nu absoluut niet naar dat ADD-geratel dat de afgelopen keer pas ophield toen ik haar hoofd in mijn kussen duwde. En dan is ze godverdomme nog te laat ook. Normaal zou ik het allang af laten weten, maar haar prettige gedragsstoornis heeft wel het voordeel dat ze onbeperkt Dex krijgt voorgeschreven wat deze dag nog enige zin kan geven. Als ik ongeduldig op mijn telefoon kijk, wordt mijn aandacht getrokken door een ‘spijkerblouse, beige broek, bruin haar in een staart, Clinical Medicine boek en twee benen die tot net over de wastafel reiken van het invalide toilet op de 3e’. Om mijn eerdere grote bek enige fundering te geven besluit ik mijn persoonsomschrijving in dezelfde woorden naar Spotted UB te sturen en reactie af te wachten. Precies een kwartier later staat mijn bericht erop en is mijn ECTS-dealer ook gearriveerd in de kantine, dus om verder geen tijd te verspillen reageer ik direct zelf onder de post met de diepzinnige tekst “pm me.”

Als ik terugkom en caffeine.exe inmiddels 60 keer virtueel op F15 heeft gedrukt, zie ik dat mijn brutaliteit geloond heeft. Ik heb een berichtje ontvangen van een profielfoto waarop ik zon, water en een zonnebril zie. “Ben jij het echt?” Een fan van mijn verhalen. “Ja”, reageer ik. Vijf minuten later reageert ze: “Heb je tegenwoordig Facebook nodig om vrouwen te versieren?” Ik kan dit onmogelijk nog verneuken en dat maakt het hele spel gelijk oninteressant. Daarnaast zal de Dex over een ogenblik wel inslaan dus ik heb vrij weinig zin in een lange correspondentie. “Koffie?” “Hmm, ik ben net in de kantine geweest met mijn clubgenootje” “Interessant. Over vijf minuten WC op de derde?” “Misschien.”

Niet veel later zie ik haar opstaan van haar werkplek en wandel ik achter haar aan. Ik zie haar boven staan bij de klapdeuren. Een seconde oogcontact is voldoende voor haar om te beseffen dat ik het ben en ik wenk haar mee de WC in. Ze trekt de deur van het toilet achter haar dicht en kruipt tegen mij aan. Ik voel haar nagels net wat te hard in mijn schacht drukken. Op het moment dat meisjes van mijn reputatie weten, krijgen ze een overdreven drang om te bewijzen hoe ruig en origineel ze neuken kunnen. Het liefst zou ik haar willen toeschreeuwen dat mijn lul in deze dressuur geen jurylid is, maar gewoon een hengst die lief bereden wil worden. Ze heeft geluk dat ik de hele ochtend al geil ben en na enkele beleefdheden staat ze geleund over de wasbak.

Mijn lul is in deze dressuur geen jurylid maar een hengst die lief bereden wil worden

Na drie varianten op hetzelfde standje merk ik dat het onaangenaam begint te schuren rond mijn lul. “Kom je al bijna?” “Nul…” “Nou schiet op dan!” “Ja ik heb godverdomme Dex gehad!” “Wat?” “Laat maar…” Ik trek in één beweging mijn pik naar achter en mijn broek omhoog. Binnen 2 minuten zit ik weer achter mijn PC en als ik haar niet veel later binnen zie komen, hoef ik haar blik niet te negeren omdat zij al de andere kant op kijkt.