SK Jaarhoroscoop 2013

Dit jaar komt de SK met onze eigen jaarhoroscoop! Om de persoonlijke voorspellingen per sterrenbeeld zo accuraat mogelijk te maken zijn we naar een heuse paragnost geweest. We hebben gevraagd wat 2013 voor jullie in petto heeft en dat belooft wat!

Waterman
21 januari – 18 februari

2013 is het jaar waarin jij de liefde van je leven tegenkomt! Zorg wel dat je duidelijk bent in wat je voor diegene voelt want anders vindt je hem of haar bij je best vriend(in) in de mand.

Vissen
19 februari – 20 maart

Anders probeer je dit jaar eindelijk eens een beslissing te maken. Problemen lossen zichzelf niet op en om wat je wilt moet je vragen. Dat jij hem stiekem in de poeperd wilt drukken kan zij natuurlijk ook niet ruiken. Man up!

Ram
21 mrt – 21 april

Dit jaar barst jij van de energie. Je gaat als een opgevoerd Duracell konijntje door het leven. Al die extra energie combineert wel goed met jouw dominante karakter, trek je leren zweepjes uit de kast en laat iedereen zien wie de baas is!

Stier
21 april – 21 mei

Het nieuwe jaar staat voor jou in het teken van delen, je bent te jaloers en te bezitterig! Wat of wie je deelt is helemaal aan jou, het zal je goed doen. Draag wel een rubber want aan vieze ziektes heeft niemand iets.

Tweeling
22 mei – 21 juni

2013 wordt voor jou een catastrofaal jaar, niets zal jou bespaart blijven. Jij kan dit jaar maar beter helemaal niet neuken, al doe je drie condooms om het mag niet baten. Werkelijk N-I-E-T-S blijft jou bespaart, succes daarmee.

Kreeft
22 juni – 23 juli

Probeer eens een dagje niets op Facebook te posten, niemand zit op jouw gezeik te wachten en al helemaal niet op foto’s van zelfgemaakte stampotjes. Ook moet je kappen met dat studie-ontwijkende gedrag want die EC’s tikken zichzelf niet binnen.

Leeuw
24 juli – 23 augustus

Het is dit jaar volledig aan jou, je kan in alles uitblinken en zelfs wereldrecords vestigen. Maar pas op, hoogmoed komt voor de val. Jij hebt de sleutel in handen maar steek deze niet in het verkeerde gaatje en al helemaal niet in die van de Tweeling.

Maagd
24 augustus – 23 september

2013 start wat ruig voor je, je zult direct al extra veel moeten slikken maar dit went al snel. Eenmaal gewent aan de wervelstorm waar je je in bevindt zal je je als herboren voelen, een nieuw mens met een nieuwe instelling. In het meest extreme geval zal je een totaal andere weg inslaan.

Weegschaal
24 september – 23 oktober

Bah wat ben jij saai! Afgelopen jaren heb je geleefd als een ideale schoonzoon of -dochter. Je deed wat juist was en je zette jezelf voor een ander aan de kant, maar dat alles gaat veranderen. In 2013 is het jouw beurt! Ga los en geniet van al het lekkers wat het leven te bieden heeft. Rock & Roll baby!

Schorpioen
24 oktober – 22 november

Ken je karma al? Als je haar nog niet kent, zal je haar dit jaar zeker ontmoeten. Pas ook op dat je niet te veel van jou sadistische trekjes aan een ander opdringt, met name op seksueel vlak zijn de dingen die jij wilt nog wel eens illegaal.

Boogschutter
23 november – 22 december

2013 is voor jou een grote cabaretvoorstelling. Halverwege het jaar zult je er echter achter komen dat je soms te ver gaat en hier zal je flink voor op de blaren moeten zitten. We menen het, koop maar vast zo’n zit-donut…

Steenbok
23 december – 20 januari

Jouw jaar wordt, zoals Charlie Sheen zou zeggen: “Winning!” Personen van het andere geslacht gooien zich letterlijk voor je voeten, voor geld hoef je niet te werken en die EC’s die tikken zich bij jou wel zomaar binnen. Probeer er wel een beetje enthousiast over te zijn, als je er niet van geniet is het ook zo weer voorbij.