Dies Irae

Weer een fototentoonstelling bij onze vrienden van Noorderlicht. Ditmaal van fotograaf Paolo Pellegrin, meervoudig World Press Photo-winnaar, Italiaan en gewoon allround baas. Kocht op een gegeven moment gewoon een tweedehands auto om daarmee naar Parijs te rijden en het keihard te gaan maken als fotograaf. #Winning. Dit schrijft Noorderlicht er zelf over: “Hij is als geen ander in staat gebleken de lessen en principes van de fotojournalistieke traditie te vernieuwen en te vertalen in een nieuwe eigentijdse taal. Pellegrin werkt onbevooroordeeld en volgt met zijn ogen wat er om hem heen gebeurt, om het vervolgens te duiden in het licht van zijn ruime ervaring als journalist en zijn compassie als mens.” Kunnen wij ook geen chocola van maken maar zal wel vet zijn.

Vanaf 14 juli bij Noorderlicht.
Toegang is gratis dus geen smoesjes.