ActueelTips & Tricks

Dropbox geeft gratis GB’s weg aan studenten

campus-cup-headerDropbox geeft gratis extra online opslagruimte weg aan studenten van de Hanze en de RUG. De dienst waarbij je bestanden online kan opslaan, delen en beheren, noemt de actie de ‘Campus Cup’. Een student kan zich hiervoor inschrijven en tot 25 GB aan gratis extra opslagruimte krijgen. Het enige dat er voor nodig is, is je studenten-e-mailadres. 

De cup werkt als volg: studenten van dezelfde universiteit of hogeschool kunnen punten verdienen voor hun onderwijsinstantie door verschillende acties uit te voeren. Het aantal punten dat de studenten behalen wordt omgezet naar gratis GB’s voor de deelnemende studenten. Je kan bijvoorbeeld punten verdienen door je in te schrijven voor de cup of te zorgen dat je vrienden zich inschrijven.

Schrijf je je niet in, dan krijg je ook geen gratis ruimte. Wanneer je dat wel doet, krijg je het aantal gig’s dat studenten van jouw onderwijsinstantie hebben verdiend gewoon bijgeschreven. Dus je hoeft ook eigenlijk totaal niet je best te doen om meer punten te scoren.

Op dit moment heeft de RUG genoeg punten voor 15GB gratis en de Hanzehogeschool zit nu op 3GB. De extra opslagruimte gratis kan oplopen tot 25GB.

Wil je gratis dikke gig’s ontvangen zonder er iets voor te doen? Ga naar https://www.dropbox.com/campuscup, log in met je dropbox-account, vul je Hanze of RUG e-mailadres in en geniet van de gratis opslagruimte. Er zit wel een addertje onder het gras: de gratis gig’s zijn twee jaar geldig. Daarna ben je of de opslagruimte weer kwijt, of je moet gaan betalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.