Actueel

Aftrekken als een pro

Aftrekken als een pro

Op een woensdagavond verzamelen de vrouwelijke redactieleden bij Christine le Duc om ons over te geven aan Masturbation Masterclass. Bij binnenkomst worden we hartelijk ontvangen met een glaasje prosecco, wat hapjes en een rubberen piemel waar we van de gastvrouwen eerst even kennis mee moeten maken. Als iedere cursist haar ideale fallus heeft gevonden en de alcohol achter de kiezen is, begint de cursus aftrekken voor professionals.

Het idee: aftrekken is een seksonderdeel dat men vaak overslaat, omdat de man dit zelf toch beter zou kunnen. Bij Christine le Duc denken ze echter dat er genoeg valt te variëren, en daarom blazen ze met de workshop het aftrekken nieuw leven in. Bij aanvang van de cursus moeten alle cursisten, die allemaal vrouwelijk zijn want de cursus is girls only, beloven om de nieuw te leren moves ook daadwerkelijk uit te gaan voeren. Bovendien moeten wij de belofte doen de man rukkend tot een sprankelend einde te laten komen en louter gebruik te maken van onze handen. Én om vooral niet zuinig te zijn met het smeren van glijmiddel, zodat de piemel ook daadwerkelijk heel blijft tijdens het proces.

Na een korte uitleg over de anatomie van de penis is het tijd om onze handen vies te maken. De eerste oefening, ’t klokje’, is bedoeld om de sergeant majoor in de houding te krijgen en moet uitgevoerd worden totdat de leuter strak in zijn pak staat. Via de ‘corona’, niet te verwarren met het drankje, gaan we door met ’het toompje’, waarbij, heel verrassend, het toompje wordt gemasseerd. Tussendoor vertellen onze medecursisten ons de meest gedetailleerde verslagen van hun seksleven. Met stip op één: het verhaal met in de hoofdrol het gescheurde toompje van de man van één van de cursisten tijdens hun eerste keer seks. ‘Die van mijn man ziet er bij lange na niet zo uit hoor!’ zegt de gedupeerde dame in kwestie, terwijl ze het toompje van haar oefenfallus bestudeert.

Na het leren en uitgebreid oefenen van diverse handelingen met pakkende namen als ‘Oh Denneboom’ en ‘Het Melkmeisje’, wordt ons tot slot nog een enorm belangrijk onderdeel geleerd. De zogenoemde noodknop is bedoeld om het orgasme tegen te houden. Door middel van het drukken van je vinger tegen zijn perineum (gebied tussen het scrotum en de anus) en het tegelijkertijd even kort knijpen in de eikel zorg je ervoor dat het allemaal net even wat langer duurt. Use it wisely.

Na een klein lesje over seksspeeltjes voor de man duikt iedereen tot slot nog even de winkel in om het assortiment seksspeeltjes van dichtbij te bekijken. Gewapend met een tas vol goodies, die gelukkig grotendeels gericht zijn op het vrouwelijke orgasme, lopen we tevree de Christine Le Duc uit. Al met al zijn we ruim drie uur zoet geweest, zijn we voorzien van zoetigheid en zijn we, afgezien van de goodiebag, ook gewapend met sweet new moves. De Masturbation Masterclass wordt iedere woensdagavond vanaf 20:00 gegeven. Deelname kost 25 euro en studenten krijgen 5 euro korting.

OPROEP

Ben jij door dit verslag geïnspireerd geraakt? Wil jij ook wel een de handen uit de mouw steken om de fijne kneepjes van het vak te leren? Dat kan! Geef antwoord op de volgende vraag:

Christine Le Duc: Live Your Fantasy. Wat is jouw spannendste fantasie?

Stuur jouw stoute, foute en opwindende antwoord naar hoofdredactie@studentenkrant.org. Degene met de leukste reactie mag met tien andere dames naar de Masturbation Masterclass t.w.v. 250 euro. Nu helemaal gratis!

Christine le Duc

De uitslag van deze wedstrijd berust op het subjectieve oordeel van de hoofdredactie. De workshop is enkel toegankelijk voor vrouwen. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Nouja, kan wel, maar je gaat er niets mee veranderen. Werknemers van de Groninger Studentenkrant zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.