Onmisbare Zomer Gadgets

Het zelfde ritueel volgt elk jaar. De temperatuur stijgt langzaam, de vogeltjes beginnen te fluiten en de container waar alle lekkere wijven verstopt zaten wordt weer opengetrokken. De zomer komt er weer aan en iedereen wil er op zijn best uitzien. Nu is het inmiddels juni en ben je misschien te laat, of te lui, om een perfect lichaam te kweken. Gelukkig zijn er veel makkelijkere manieren om op te vallen deze zomer. Naast de nodige mode tips helpt de SK je aan een paar originele attributen waarmee je op een van de zomerfestivals gegarandeerd de show steelt. Als dat geen regelen wordt…? Kijk ook eens op Couponcode.nu voor veel korting op mooie gadgets.

sta_iso_brown_wa

De houten zonnebril
Geen (h)outfit is deze zomer compleet zonder deze ecologisch verantwoorde oogbeschermers. De prijzen verschillen enorm maar het idee is hetzelfde; alle modellen die je al kent zijn deze zomer ietsje toffer als ze van bamboe, beuk of ebbenhout zijn gemaakt. Als je een exemplaar bestelt van Hout Couture wordt voor elk verkocht brilletje ook nog eens een boom geplant. Boomknuffelen is nog nooit zo hip geweest.

festival-feet-474478674-173820

Festival Feet
In Nederland kun je helaas nooit vertrouwen op de weergoden met als gevolg dat een zonovergoten festival dag nog wel eens wil veranderen in een grote modderpoel. Met de juiste combinatie verdovende middelen mag dit de pret natuurlijk niet drukken maar je houdt er wel geruïneerde sneakers aan over. Dat hoeft vanaf nu niet meer! Door regen en wind belooft deze Festival Feet je verse patta’s te beschermen. Ze zien eruit als gesmolten All-Stars maar dat is nog altijd beter dan die saaie laarzen.

image1xxl

Neon armbandjes
Naast de fel oranje en roze shirtjes zijn ook de bijpassende fluorescerende armbandjes voor de dames helemaal hip deze zomer. Hiermee overigens niet doelend op de lichtgevende en zwaar giftige bandjes die we vroeger op schoolfeesten omhadden. Hoe meer kleur, hoe meer vreugd is deze zomer het devies en daar kunnen wij het alleen maar volledig mee eens zijn.

main_The_Double_Downer

Dubbelloops, Motherfucker
Het wordt steeds moeilijker om indruk te maken op je medestudenten. Blikschieten is voor meisjes en de riet-ad is kinderspel. Daarom is er nu van die laatste een dubbele variant ontworpen, de Dubbelloops Motherfucker. Mannelijker wordt het niet. Binnen 6 seconden heb je moeiteloos twee pijpen getrokken. Volgend jaar is er vast weer iets lijpers bedacht maar deze zomer ben je geen echte student zonder dit ding in je broekzak.

BeltUrbanGypCU2

De Tailleriem
Wij mannen dachten dat het er nooit meer van zou komen maar hij is terug van weggeweest! De tailleriem, onder de ene helft van de bevolking beter bekend als de ‘tietenriem’, zal weer veelvuldig in het wild te spotten zijn deze zomer. De riem is de ideale aanvulling op een zomerjurkje en complimenteert (bijna) ieder vrouwenlichaam. Dus dames bedenk je niet: borst vooruit, riem eronder en je bent helemaal het vrouwtje in 2013.

dissolvable_bikini1

Oplosbare bikini
Echt ‘hip’ zal deze badkleding voor dames misschien niet worden maar je weet een ding zeker: binnen een paar minuten zijn alle ogen op jou gericht! Deze ogenschijnlijk doodgewone bikini lost na contact met water in drie minuten volledig op en neemt daarmee de zomertrend ‘less is more’ wel heel serieus. Ideaal voor weddenschappen van meisjes jaarclubs aan het zwembad.

L-1048-2T

Literaire shirts
De ideale manier om een beetje intelligent en belezen over te komen zonder ook maar een boek open te hoeven slaan. De T-Shirts en truien van Out Of Print Clothing zijn bedrukt met de kaften van klassieke boeken waarvan je de meeste titels nog wel zal herkennen van je VWO-boekenlijst. Mocht je boeken écht niks vinden dan kun je altijd nog met de kaften van ‘One flew over the Cuckoo’s nest’ of ‘A Clockwork Orange’ over straat. Soms is de film zo goed dat het boek niet meer relevant is.

campervan1

VW Camper tent
Onbetwist het gaafste vervoersmiddel voor de zomer is de Volkswagen camper, beter bekend als de ‘hippiebus’. Probleempje: ze zijn onbetaalbaar. Voor diegene die komende zomer toch iedereen op de (festival)camping het nakijken wil geven is er de oplossing: de VW Camper tent! Een stuk goedkoper en het rijdt ook nog eens veel zuiniger… vanuit de kofferbak van de auto van je ouders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.